ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ακολούθησε τον τομέα της αγροτοδιατροφής με... Θεία βοήθεια

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Εκκλησίας της Ελλάδος "ΑΠΟΣΤΟΛΗ", σε συνεργασία και χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC, διενεργεί πιλοτική δράση ενίσχυσης καινοτομίας νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα.

Το πρόγραμμα θα στηρίξει μέρος των δαπανών των επιχειρηματικών σχεδίων επιχειρήσεων, που αφορούν στην ανάπτυξη καινοτόμων δραστηριοτήτων τους στους κλάδους παραγωγής ή/και μεταποίησης ή/και συσκευασίας αγροτικών προϊόντων και ειδών διατροφής και ποτών, με δωρεά σε εξοπλισμό ή σε υπηρεσίες. 

Το πρόγραμμα χρηματοδοτεί δαπάνες αγοράς εξοπλισμού ή/και παροχής υπηρεσιών σε ποσοστό 100% με ανώτερο συνολικό όριο χρηματοδότησης ανά επιχείρηση έως του ποσού των €13.000 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν αποκλειστικά και μόνο επιχειρήσεις που έχουν συμπληρώσει μια διαχειριστική χρήση, λειτουργούν έως τρία έτη και εδρεύουν στους νομούς Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Άρτας, Ευρυτανίας και Αιτωλοακαρνανίας.

Η δαπάνη εκάστης προμήθειας, θα καλυφθεί απευθείας από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Οι διαγωνιστικές διαδικασίες προσφοράς εξοπλισμού, επιλογής προμηθευτών και αγοράς θα διενεργηθούν αποκλειστικά από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και αφορούν στην προμήθεια αποκλειστικά καινούργιου εξοπλισμού εργοστασιακής προέλευσης.

Υποβολή αιτήσεων: Έως Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017, ώρα 15:00

Τρόπος υποβολής αιτήσεων και παροχή διευκρινήσεων: μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και στις δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη: αίτηση δράσης νεοφυούς επιχειρηματικότητας. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ www.mkoapostoli.gr στην ενότητα «Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί». 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman