ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Δείξε μου τι ποτό πίνεις... Να σου πω ποιος είσαι!

Tweet
Share
Image 1 Ουίσκι με κανέλα
Image 2 Κρασί
Image 3 Jägermeister
Image 4 Ρούμι με καρύδα
Image 5 Τεκίλα
Image 6 Βότκα
Tweet
Share

Στοιχεία του χαρακτήρα μας αλλά και ενδότερα χαρακτηριστικά του εαυτού μας αποκαλύπτει το ποτό που πίνουμε. Συνηθίζετε πριν τον ύπνο να καταναλώνετε ένα ποτηράκι κρασί; Έχετε αδυναμία στις ακριβές μάρκες ουίσκι ή όταν πηγαίνετε στα πάρτι κατεβάζετε τη μια τεκίλα μετά την άλλη; Οι ψυχολόγοι έρχονται να δώσουν απαντήσεις για τις προτιμήσεις σας!

Ουίσκι με κανέλα

Το ουίσκι με κανέλα είναι μια καλή πρόταση για την αρχή! Έχει μια σχετικά καλή γεύση (για όσους αρέσκονται στη μυρωδιά της κανέλας), είναι ένα ποτό που περιέχει έντονο αλκοόλ ενώ κατεβαίνει εύκολα. Αυτό είναι και το χειρότερο κακό. Γιατί το ένα ποτήρι μπορεί να φέρει το άλλο, πριν καλά καλά το καταλάβετε. Είστε ένας άνθρωπος με έντονη αυτοπεποίθηση και σίγουρος για όλα. Από την αρχή δεσμευτήκατε πως δεν θα πιείτε πολύ και τελικά αθετήσατε την υπόσχεση σας.

Κρασί

Θεωρείται η πιο «αθώα» επιλογή αν έχουμε να διαλέξουμε από την πληθώρα αλκοολούχων ποτών που μας προσφέρονται. Όσοι το προτιμούν, πόσο μάλλον αυτοί που επιλέγουν κλασικά brands με ιστορία, συνήθως είναι άτομα με στυλ, φινέτσα και ωριμότητα… Παράλληλα, ένα μπουκάλι κρασί μπορεί να φανεί χρήσιμο καθώς αφού αδειάσει, μπορεί να γίνει αντικείμενο χειροτεχνίας. Είστε άνθρωποι ευαίσθητοι και σας αρέσουν οι εκλεπτυσμένες υπάρξεις.

Jägermeister

Είναι γνωστό ότι στα παραμύθια συνήθως υπάρχει ένα φίλτρο που κάνει την πριγκίπισσα να ζωντανεύει μετά το φιλί του όμορφου παλικαριού. Και στην περίπτωση του Jägermeister αυτό ισχύει, αν και συνήθως όσοι το πίνουν δεν ξυπνούν σε ένα παραμυθένιο κάστρο αλλά σε ένα άσχημο σπίτι με κακή φήμη. Η εν λόγω θεωρία είναι του Phil Dunphy από τη «Μοντέρνα Οικογένεια» και μάλλον είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψεις το συγκεκριμένο ποτό. Το Jägermeister όταν καταναλωθεί σε μεγάλη ποσότητα ή αναμεμειγμένο με άλλες ουσίες οδηγεί σε ένα και μονάχα μονοπάτι… τον εμετό!

Ρούμι με καρύδα

Συνίσταται ανεπιφύλακτα στους αρχάριους. Παράλληλα, συνδυάζει μια ξεχωριστή και θεσπέσια γεύση που σας ταξιδεύει στα πιο όμορφα μέρη… Λάβετε ωστόσο κάτι υπ’ όψιν! Ένα μπουκάλι με το συγκεκριμένο ποτό περιέχει 1.700 θερμίδες, κάτι σαν να τρώτε μισή πίτσα. Προσοχή, μην παρασυρθείτε. Είστε άνθρωπος των παθών και σας αρέσει να αφήνεστε.

Τεκίλα

Όσα έχουν ειπωθεί για την τεκίλα είναι πάνω κάτω γνωστά. Οι ουσίες του παρασύρουν τις αισθήσεις με τόση ευκολία που αν πιείτε λίγο παραπάνω νιώθετε πως είστε οι κυρίαρχοι του κόσμου. Ξαφνικά, πιστεύετε πως είστε ο πιο όμορφος άνθρωπος στον κόσμο και αυτή είναι μόνο η αρχή! Ας πάρουν θέση οι επιστήμονες για το φαινόμενο. Το μόνο σίγουρο είναι πως πίσω από κάθε ξέφρενο χορό πάνω στις μπάρες των μαγαζιών, κρύβεται πάντα ένα… σφηνάκι τεκίλα.

Βότκα

Η βότκα για τους περισσότερους αποτελεί τη μεγαλύτερη ανακάλυψη των Ρώσων. Νιώθετε κόπωση; Πιείτε μια Red Bull Βότκα και να γίνετε περδίκι. Η βότκα είναι από τα πιο αγαπημένα και διαδεδομένα αλκοολούχα ποτά στον κόσμο. Ένας από τους λόγους είναι η σχετικά απλή παρασκευή του η οποία εύκολα μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του εκάστοτε παραγωγού. Βασικό συστατικό της βότκας μπορεί να είναι σχεδόν οποιαδήποτε φυτική ύλη, από στάρι και πατάτες μέχρι παντζάρια και σίκαλη. Η πιο φθηνή λύση για μαζική παραγωγή είναι η μελάσα, ένα παχύρρευστο σιρόπι από τη παραγωγή ζάχαρης. Πρώτα γίνεται ζύμωση της πρώτης ύλης και στη συνέχεια γίνεται απόσταξη των απλών σακχάρων από αυτό. Aν την προτιμάτε, είστε άνθρωπος της συνέπειας και σας αρέσουν οι απολαύσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman