ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ρούχα που μεγαλώνουν μαζί με το παιδί σας

Tweet
Share
Tweet
Share

Ryan Mario Yasin, απόφοιτος του Royal College of Art, βρήκε τη λύση σε ένα από τα πολλά προβλήματα των γονιών. Το αναπτυσσόμενο ρούχο που μεγαλώνει όσο και το παιδί σας.

Το θέμα της ένδυσης των μωρών, που μεγαλώνουν γρήγορα με αποτέλεσμα ακόμα και τα «καινούρια» ρούχα τους να μην τους «κάνουν» με την πάροδο λίγων μηνών βαραίνει τους γονείς με δυσβάσταχτα έξοδα, προκειμένου να αγοράζουν συνεχώς καινούρια ρούχα για το παιδί, που μεγαλώνει δεν σταματά να μεγαλώνει και ο Βρετανός Ryan Mario Yasin κατάφερε να δώσει λύση.

Δημιούργησε ρούχα που μεγαλώνουν μαζί με το παιδί, χάρη στην ιδιαίτερη δομή του υφάσματος από την οποία αυτά είναι φτιαγμένα.

Τα ρούχα μπορούν να φορεθούν από παιδιά ηλικίας έξι μηνών ως τριών χρόνωνΤο «αυτόματο» μεγάλωμά τους κάνει «αχρείαστα» τα ρούχα που θα αγόραζαν κανονικά οι γονείς στο πέρασμα από αυτές τις ηλικίες.

Ο Yasin αποκάλυψε ότι εμπνεύστηκε για τη δημιουργία του από το παράδειγμα του γιου της αδελφής του. Ο ίδιος σχεδίασε και έραψε κάποια ρούχα για το μωρό, αλλά καθώς χρειάστηκε κάποιες εβδομάδες, όταν τελικά η αδερφή του τα παρέλαβε, αυτά δεν έκαναν πλέον στο μωρό. Έτσι, εφηύρε τα ρούχα που μεγαλώνουν ταυτόχρονα με το παιδί.

Ο  Ryan Mario Yasin τιμήθηκε με το ετήσιο βραβείο Καινοτομίας Τζέιμς Ντάισον που απονέμεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman