ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

19χρονη Βραζιλιάνα βγάζει στο «σφυρί» την παρθενιά της

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Ρόζαλι Πίνο, μία 19χρονη Βραζιλιάνα αποφάσισε να δημοπρατήσει την παρθενιά της για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της, αλλά και να χρηματοδότησει τα επιχειρηματικά της όνειρα.  Στόχος της να λάβει το ποσό των 850.000 ευρώ, τονίζει πως η οικογένειά της αντιμετωπίζει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην έχει καν χρήματα για φαγητό. Αυτό την παρακίνησε να ξεκινήσει την δημοπρασία με αρχική τιμή τα… 300.000 ευρώ.

Όπως υποστηρίζει μέρος των χρημάτων που θα λάβει θα την βοηθήσει να ξεκινήσει την επιχείρηση που ονειρεύεται, αυτό αφού τελειώσει τις σπουδές της όμως.

«Δεν έχω βγει ποτέ ραντεβού και η πιο σημαντική επαφή που είχα ήταν μόνο μερικά φιλιά», αναφέρει και τονίζει πως ήδη στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει έχει λάβει «προσφορά» για 500.000 ευρώ, ποσό που απέχει ακόμη από τον τελικό της στόχο.

Η προθεσμία υποβολής προσφορών εκπνέει τον Μάιο, με την 19χρονη να δηλώνει πως αν τελικώς πιάσει τον στόχο των 850.000 ευρώ «θα είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή».

Η 19χρονη έχει δημιουργήσει και έναν κατάλογο με τις δέκα «εντολές» που πρέπει να ακολουθήσουν στη διαδικασία. Μεταξύ αυτών ένας όρος πλήρους μυστικότητας, έγγραφα από εξεταστικό κέντρο που αποδεικνύουν ότι είναι πράγματι άσπιλη αλλά και αυστηροί κανονισμοί για τον τόπο και τον χρονοδιάγραμμα του ραντεβού των δύο πλευρών.  

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman