ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

«Τύφλα να ‘χει η Μύκονος»

Tweet
Share
Tweet
Share

Ποια θα ήταν η αντίδραση σας αν πηγαίνατε σε μια τρέντι-δημοφιλή  καφετέρια, πίνατε δυο καφέδες και δυο μικρές φιάλες νερού και σας ζητούσαν να πληρώσετε 43 ευρώ; Φαντάζομαι, το λιγότερο θα σας ερχόταν «κόλπος», όπως λέμε. Στην Βενετία λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του «The Independent» , ένας τουρίστας έμεινε έκπληκτος όταν χρεώθηκε συνολικά 43 ευρώ για δυο μικρά ποτήρια καφέ και δυο φιάλες νερού 250 ml.

Ο Χιλιανός Juan Carlos Bustamente επισκέφτηκε πρόσφατα τη Βενετία και πιο συγκεκριμένα τη δημοφιλή καφετέρια Lavena, η οποία βρίσκεται στην πλατεία του Αγίου Μάρκου.

Ο Bustamente δεν πίστευε στο γεγονός ότι οι τιμές ήταν 10 φορές πιο ακριβές από τη γενική τιμή ενός ζεστού ροφήματος σε άλλη καφετέρια. 

Δυο φιάλες νερού κόστιζαν περίπου 10 ευρώ η καθεμία και οι δυο εσπρέσσο 11.50 ευρώ ο καθένας. Ο Bustamente ανήρτησε τη φωτογραφία του λογαριασμού στο Facebook, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να κάνει το γύρο του Διαδικτύου. 

«Δεν ξέρω τι σκέφτεστε αλλά 43 ευρώ για δυο καφέδες και δυο φιάλες νερού είναι κλοπή. Ντροπή».

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας απάντησε, τονίζοντας ότι είναι σαφές στους πελάτες το γεγονός ότι θα χρεώνονται περισσότερο αν θέλουν να καθίσουν έξω, καθώς πρόκειται για μια ιδιαίτερη εμπειρία. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman