ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο ποδοσφαιριστής και ο Μορμόνος που πάνε όπου σκάνε βόμβες

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο Βέλγος αμυντικός Τζέισον Ντεναγέρ της Γαλατάσαραϊ, που μέσα σε διάστημα 8 ημερών έχει βρεθεί στις πόλεις όπου σημειώθηκαν τρεις πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις και ο 19χρονος Mason Wells, Αμερικανός μορμόνος, που την έχει γλιτώσει τρεις φορές από τρομοκρατικές επιθέσεις, είναι δύο άνθρωποι που πρέπει να τεθούν υπό αυστηρό αστυνομικό έλεγχο. Κι αυτό γιατί, όπου πατούν το πόδι τους...γίνεται μακελειό!.. 

Ήταν 14 Μαρτίου όταν στην Άγκυρα ένα παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο, σκόρπισε τον θάνατο σε 37 ανθρώπους. Κι ο Ντεναγέρ ήταν εκεί, για το παιχνίδι της Γαλατάσαραϊ με την Ακίσασπορ. 

Πέντε ημέρες αργότερα νέο τρομοκρατικό «χτύπημα», αυτή τη φορά στην Κωνσταντινούπολη, στη μέση ενός κεντρικού δρόμου, του Ιστικλάλ, αυτή τη φορά πέντε οι νεκροί και 36 τραυματίες. «Παρών» και στην Πόλη ο 21χρονος Βέλγος αμυντικός, με δεδομένο ότι την επόμενη ημέρα η ομάδα του θα έδινε το μεγάλο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε (το οποίο τελικά αναβλήθηκε υπό τον φόβο νέας επίθεσης). 

Και φτάσαμε στη νέα βομβιστική επίθεση της Τρίτης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών όπου ο Ντεναγέρ που αγωνίζεται ως δανεικός στη Γαλατά από τη Μάντσεστερ Σίτι, είχε μεταβεί στην πατρίδα του για το φιλικό των Βέλγων με την Πορτογαλία, το οποίο βέβαια επίσης ματαιώθηκε...

 

Τραυματίστηκε στις Βρυξέλλες 19χρονος που είχε βρεθεί και στη Βοστώνη και στο Παρίσι

Ο 19χρονος Mason Wells, Αμερικανός μορμόνος, είναι ένας από τους 200 τραυματίες των επιθέσεων στις Βρυξέλλες. Όταν πυροδοτήθηκαν οι εκρηκτικοί μηχανισμοί το αεροδρόμιο της πόλης, ο 19χρονος υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, τραύματα κι εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και τα χέρια από την έκρηξη.

«Είναι η τρίτη τρομοκρατική επίθεση που του συμβαίνει», δήλωσε ο πατέρας του στο ABC News, «ζούμε σε έναν επικίνδυνο κόσμο και δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι θετικά συναισθήματα».

Ο 19χρονος ωστόσο, μόνο τυχερός μπορεί να χαρακτηριστεί παρά τη αναμφίβολο τραύμα καθώς αυτή είναι η τρίτη τρομοκρατική επίθεση που τον «αγγίζει», χωρίς όμως να του στερήσει τη ζωή.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Μason ήταν ένα οικοδομικό τετράγωνο μακριά από τη γραμμή του τερματισμού στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, όταν σημειώθηκε εκεί το χτύπημα, περιμένοντας για τη μητέρα του που έτρεχε.

Ο νεαρός ήταν και στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο, όταν σημειώθηκαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις που στοίχισαν 130 ζωές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman