ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Και φέτος ο Ιούνιος είναι αφιερωμένος στη Στοματική Υγεία των Σκύλων!

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Mars Hellas, με συνέπεια, συνεχίζει να ενημερώνει για τη σημασία της στοματικής υγείας των σκύλων μέσω του «Μήνα Στοματικής Φροντίδας Pedigree® Dentastix®»Πρόκειται για μια φροντίδα που παραβλέπουν πολλοί ιδιοκτήτες παρά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στη γενικότερη υγεία του κατοικίδιου. Το 2015 το πρόγραμμά μας υποστήριξαν 222 κτηνίατροι, δηλώνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την καταπολέμηση της περιοδοντικής νόσου. Φέτος, χάρη στη συνεχή αναβάθμιση του προγράμματος, 350 κτηνίατροι ζώων συντροφιάς (σχεδόν 1 στους 3!) συμμετέχουν στο «Μήνα Στοματικής Φροντίδας Pedigree® Dentastix®» και προσφέρουν δωρεάν οδοντικούς ελέγχους σε σκύλους ανά την Ελλάδα!

Από 1η έως 30 Ιουνίου 2016, οι ιδιοκτήτες σκύλων μπορούν να εντοπίσουν τα πλησιέστερα σε αυτούς συνεργαζόμενα κτηνιατρεία, μέσω της ειδικής εφαρμογής στη σελίδα Pedigree® Greece στο Facebook και να προσφέρουν στο κατοικίδιό τους δωρεάν έλεγχο της στοματικής του υγείας, να ενημερωθούν για τη σημασία της υγιεινής του στόματος, αλλά και να λάβουν πρακτικές οδηγίες για τη στοματική φροντίδα του σκύλου τους.

pedigree

Επιπλέον, η Mars Hellas, επιδιώκοντας  να συμβάλει στην αναβάθμιση των εκπαιδευτικών υποδομών που βρίσκονται στη διάθεση των αυριανών επιστημόνων της χώρας μας, συνδυάζει φέτος το «Μήνα Στοματικής Φροντίδας Pedigree® DentaStix®» με τη δωρεά δέκα τρισδιάστατων εκπαιδευτικών μοντέλων στοματικής κοιλότητας σκύλου και γάτας προς την Κλινική Ζώων Συντροφιάς, της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

pedigree 3

Ο αναπληρωτής καθηγητής του ΑΠΘ κ. Σεραφείμ Παπαδημητρίου δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία Mars Hellas για τη χορηγία των εκπαιδευτικών προπλασμάτων δοντιών σκύλου και γάτας. Τα νοσήματα των δοντιών είναι εξαιρετικά συχνά σε σκύλους και γάτες. Συχνότερα προσβάλλονται από  την περιοδοντική νόσο, αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες καταστάσεις των δοντιών και του στοματικού βλεννογόνου που αντιμετωπίζονται τα τελευταία χρόνια τακτικά στα ιατρεία ζώων συντροφιάς. Είναι, λοιπόν, αυτονόητο ότι η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των κτηνιάτρων ζώων συντροφιάς σε θέματα κτηνιατρικής οδοντιατρικής είναι ιδιαίτερα σημαντική.»

pedigree 5

pedigree 8

pedigree 10

ped 14

ped 16

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman