ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας σε εικόνες

Tweet
Share
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9
Image 10
Image 11
Image 12
Image 13
Image 14
Image 15
Image 16
Image 17
Image 18
Tweet
Share

To φεστιβάλ μπύρας -που πραγματοποιείται κάθε Οκτώβριο- διεξήχθη για πρώτη φορά το 1810 για το γάμο του πρίγκιπα Ludwig με την πριγκίπισσα Therese von Sachsen-Hildburghausen. Ήδη οι προετοιμασίες για τη φετινή γιορτή της μπύρας έχουν ξεκινήσει, ενώ η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να ξεπεράσει τους 6 εκατομμύρια επισκέπτες.

Ο βρετανικός Guardian μέσα από ένα εξαιρετικό φωτογραφικό αφιέρωμα υμνεί το μεγάλο γεγονός που θα λάβει χώρα στις 3 Οκτωβρίου.

Για πρώτη φορά το φεστιβάλ θα αποκτήσει φράχτες και συρματοπλέγματα ώστε οι επισκέπτες να σχηματίζουν ουρά και να διέρχονται των ελέγχων ασφαλείας. 

Σημειώνεται ότι η ανατολική Γερμανία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού επλήγη από μια σειρά επιθέσεων, χωρίς βέβαια όλες αυτές να σχετίζονται με πολιτικά κίνητρα.

«Δεν διακρίνουμε κάποιον ιδιαίτερο κίνδυνο εν όψει του Oktoberfest αλλά σίγουρα αυτό το διεθνούς φήμης φεστιβάλ αποτελεί πιθανό σημείο επίθεσης τρομοκρατών» δήλωσε ο βαυαρός Υπουργός Εσωτερικών Χοακίμ Χέρμαν.

Από τον χώρο του φεστιβάλ θα αποκλειστούν τα μεγάλα σακίδια πλάτης και οι μεγάλες τσάντες και επιπλέον περισσότεροι αστυνομικοί από ότι συνήθως θα είναι σε υπηρεσία ενώ περίπου 450 φύλακες ασφαλείας και 29 κάμερες θα διατεθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman