ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Eλλάδα στα λευκά! Το γιόρτασε το instagram

Tweet
Share
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9
Image 10
Image 11
Image 13
Image 14
Image 15
Tweet
Share

Τελικά παρά την αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει μεταξύ μετεωρολόγων και απλών πολιτών που για χιονιά άκουγαν και χιονιά δεν έβλεπαν, η Ελλάδα «ντύθηκε» στα λευκά και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως της πάει πολύ.

Το βράδυ της Δευτέρας οι κάτοικοι των Αθηνών και όχι μόνο με τεράστια έκπληξη είδαν τα χιόνια να πέφτουν, κάτι το οποίο απαθανάτισαν και μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα παιδιά –αλλά και κάποιοι μεγαλύτεροι- ξεχύθηκαν στους δρόμους για να ζήσουν τη χαρά της χιονόπτωσης που σπάνια βιώνουμε στη χώρα.

Οι χιονισμένες ημέρες ωστόσο είναι όμορφες μόνο για όσους από εμάς έχουμε εξασφαλίσει την καθημερινή ζεστασιά ακόμα και με δυσκολία. Γύρω μας υπάρχουν άστεγοι συμπολίτες που μόνο ακόμα πιο δύσκολα μπορούν να περάσουν τις μέρες αυτές. Τα τηλέφωνα 1595 για την Αθήνα και 197 για τη Θεσσαλονίκη δέχονται κλήσεις για την προστασία των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Το Penna έψαξε καλά το instagram και συγκέντρωσε μερικές από τις φωτογραφίες που εσείς τραβήξατε από τα χιόνια. Καλή συνέχεια και προσοχή στις πτώσεις! 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman