ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οίκος ανοχής με ευρωπαϊκή επιδότηση!

Tweet
Share
Tweet
Share

Με 40.000 ευρώ επιδότησε η Eυρωπαϊκή Ένωση τον εκσυγχρονισμό του οίκου ανοχής “Partynightclub” που βρίσκεται στα σύνορα Τσεχίας-Γερμανίας.

Όπως αποκαλύπτει το γερμανικό δίκτυο MDR, η ΕΕ ενέκρινε κονδύλι ύψους 40.000 ευρώ για τον εκσυγχρονισμό της πανσιόν, που χρησιμοποιείται ως οίκος ανοχής. Η αίτηση υπαγωγής στη χρηματοδότηση έγινε στο πλαίσιο των κονδυλίων που διαθέτει η ευρώπη για την τόνωση του αγροτικού τουρισμού.

Μετά τις καταγγελίες του Ιταλού Mario Borghezio, που είναι μέλος του ευρωπαϊκου κοινοβουλίου, η ΕΕ απάντησε, πως η ειδική μονάδα καταπολέμησης της διαφθοράς OLAF έχει ήδη κινητοποιηθεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και κοινοτικοί υπάλληλοι στην απάτη, ενώ η εταιρεία που διαχειρίζεται το κτίριο και υπέβαλλε την αίτηση για την κοινοτική επιδότηση στο πλαίσιο τόνωσης του τουρισμόυ, έχει κληθεί να επιστρέψει το ποσό. 

Ο καταγγέλλων επισημαίνει, ότι ο οίκος που παρουσιάζεται ως πανσιόν, έχει ευδιάκριτα τα σύμβολα ΧΧΧ, σύμβολα που παραπέμπουν σε οίκους ανοχής ενώ η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άνδρες.

Στελέχη της κυβέρνησης της Τσεχικής Δημοκρατίας δηλώνουν άγνοια, καθώς ο οίκος έχει άδεια λειτουργίας ως πανσιόν. 

Ωστόσο, η ιστοσελίδα της εταιρείας που διαφημίζει ανοιχτά την πανσιόν ως hotspot του σεξ ενώ όταν ένας τοπικός δημοσιογράφος επισκέφθηκε την περιοχή, την πόρτα άνοιξε μια νεαρή γυναίκα με ρωσική προφορά και του γνωστοποίησε ότι η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άνδρες.

Έξαλλος ο Borghezio, αναρωτιέται αν η ΕΕ θα αντιδράσει όντως άμεσα...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman