ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Think Dirty: Η εφαρμογή που εντοπίζει τοξικά συστατικά στα καλλυντικά

Tweet
Share
Tweet
Share

Το Think Dirty είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ενημερωθείτε για τα δυνητικά τοξικά συστατικά που πιθανώς περιέχονται σε προϊόντα καλλυντικών και προσωπικής φροντίδας. Λειτουργεί ως μία ανεξάρτητη πηγή που επιτρέπει την επιτόπια συγκρίση και τον έλεγχο των προϊόντων καθώς ψωνίζετε. Ο τρόπος λειτουργίας είναι απλός. Σαρώνετε το barcode ή εισάγετε το όνομα του προϊόντος και το Think Dirty σας προσφέρει πληροφορίες για το προϊόν, τα μη φυσικά συστατικά που περιέχει ενώ παράλληλα σας ενημερώνει και για τα κοντινότερα καταστήματα με πιο φυσικές επιλογές.

f

Περισσότερα από 305.000+ καλλυντικά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας που προέρχονται από τον Καναδά και τις Η.Π.Α. είναι σήμερα στη βάση δεδομένων της εφαρμογής. Παράλληλα, το Dirty Meter® της εφαρμογής, παρέχει συνολική βαθμολογία, μαζί με λεπτομερείς και πληροφορίες για τα συστατικά του προϊόντος, τις πιστοποιήσεις καθώς και τις επιπτώσεις τους στην υγεία.

fgff

Η βάση δεδομένων της εφαρμογής ενανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, καθώς οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να σαρώσουν και να αποστείλουν ένα barcode που δεν πειρέχεται στην εφαρμογή προς εξέταση από την ομάδα των ειδικών. Η όμαδα του Think Dirty, αφού εξετάσει και αναλύσει τα συστατικά, ειδοποιεί τους χρήστες τη στιγμή που τα αποτελέσματα της ανάλυσης των συστατικών του προϊόντος τους, συμπεριληφθούν στη βάση των δεδομένων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman