ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα πιο cool αυτοκίνητα όλων των εποχών

Tweet
Share
Image 1 1964 Aston Martin DB5 Αφού είναι αρκετά cool για τον αιώνιο ήρωα, τον απόλυτο, ατσαλάκωτο, άνδρα, τον Τζέιμς Μποντ είναι σίγουρα αρκετά cool και για εμάς. Αν έπρεπε να διαλέξετε ένα αυτοκίνητο το οποίο εμπιστεύθηκε περισσότερο από όλα ο 007, τότε δεν θα μπορούσατε παρά να απευθυνθείτε στην AstonMartinDB5.
Image 2 1957 Mercedes 300SL Gullwing Οι πόρτες είναι ένας μόνο από τους λόγους για τους οποίους το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι από τα πιο cool αυτοκίνητα όλων των εποχών. Πρόκειται για το ταχύτερο αυτοκίνητο της εποχής του, το οποίο σημαίνει ότι οδηγώντας το, δεν θα βαριόσουν ούτε λεπτό.
Image 3 1966 Alfa Romeo Spider Duetto Κάτι σε αυτό το αυτοκίνητο σε κάνει να θέλεις να οδηγήσεις στην ιταλική εξοχή, κάνοντας καμιά στάση στο δρόμο για μια γουλιά, τοπικό κρασί. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με στυλ και αποθηκευτικό χώρο και αξιοπρεπείς επιδόσεις. Αναντικατάστατηιταλικήφινέτσα.
Image 4 1969 Toyota 2000GT Αν σας θυμίζει κάτι από Μποντ, έχετε απόλυτο δίκιο. Τη στιγμή που ο Μποντ επέλεξε κάμπριο αυτοκίνητο, η Toyota 2000GT είχε το απαιτούμενο στυλ, χωρίς όμως να βγαίνει σε… ανοιχτή έκδοση. Το design του παραπέμπει πολύ περισσότερο σε ένα ιταλικό αυτοκίνητο δρόμου, χωρίς να σε απασχολεί ιδιαίτερα η κατανάλωσή του.
Image 5 1962 Ferrari 250 GTE Και επειδή οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ. Η συγκεκριμένη Ferrari αποτέλεσε το σπορ αυτοκίνητο του οικογενειάρχη. Ήταν το αυτοκίνητο του άνδρα που ήθελε ένα σπορ αυτοκίνητο με το οποίο όμως να μπορεί να πηγαίνει και τον γιο του στην προπόνηση του ποδοσφαίρου, μαζί με τον εξοπλισμό του.
Image 6 1970 Datsun 240Z Μην σας απωθεί το όνομα. Η σκέψη που «έπεσε» στον σχεδιασμό αυτού του αυτοκινήτου έγινε η εγγύηση του ιαπωνικού σπορ αυτοκινήτου.
Tweet
Share

Τι χαρακτηρίζει το πιο cool αυτοκίνητο όλων των εποχών; Η γραμμή του, οι επιδόσεις του, ο αντίκτυπός του; Ολα αυτά μαζί και καθένα χωριστά. 

Στύψαμε το μυαλό μας, κάναμε χιλιόμετρα πίσω στον χρόνο για να διαλέξουμε τα πιο cool αυτοκίνητα όλων των εποχών. Ταξιδέψτε μαζί με το Penna στο χρόνο. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman