ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Swarovski Rainbow Paradise Κολεξιόν 2018

Tweet
Share
Tweet
Share

Ένας μαγικός κόσμος δημιουργίας ξετυλίχτηκε μέσα από την πολύχρωμη βράδια που διοργάνωσε η Swarovski στη σχολή Καλών Τεχνών, με αφορμή την παρουσίαση της νέας συλλογής για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018. Το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου γέμισε με εκτυφλωτική λάμψη από χρώματα του ουράνιου τόξου και θηλυκές αποχρώσεις της φύσης.

Στη φαντασμαγορική εκδήλωση έδωσαν το παρών άνθρωποι από το χώρο της μόδας, δημοσιογράφοι, fashion editors, bloggers και στυλίστες, οι όποιοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την κρυστάλλινη γοητεία, τα τολμηρά σχέδια και την αψεγάδιαστη δεξιοτεχνία της νέας συλλογής της Swarovski Rainbow Paradise. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν οι Tάμτα, Μαίρη Συνατσάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Τζένη Θεωνά, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ιωάννα Πηλιχού, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Λίλα Μπακλέση, Τζωρτζίνα Λιώση, Ελένη Βαϊτσου, Τζούλη Τσόλκα, Αντωνία Καλλιμούκου, Θωμαή Απέργη, Χριστίνα Βραχάλη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Άννα Πρέλεβιτς, Σόφη Πασχάλη, Άννα-Μαρία Βελλή, Φιόνα Γεωργιάδη, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Courtney Parker, Μάντα Παπαδάκου, Αννίτα Ναθαναήλ, Βάσω Γουλιελμάκη, Ελένη Καρακάση, Κωνσταντίνα Κομματά, Ισμήνη Νταφοπούλου, Ιλένια Ουίλιαμς, Ελένη Βουλγαράκη, Ευγενία Παναγοπούλου, Μάντυ Περσάκη, Γεωργία Γεωργίου, Κάτια Δέδε, Μυρέλα Πάχου, Αναστασία Παντούση, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Αναστασία Τσιλιμπίου, Ναταλία Κυρίκου, Ανδρομάχη Δημητροπούλου, Marilena Animado, Νάνσυ Παραδεισανού, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, Σοφία Τουντούρη, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Κλέλια Πανταζή, Άντζυ Ανδριτσοπούλου, Άλεξ Κάβδας, Βradley White Dale από τους Stereo Soul και οι σχεδιαστές μόδας Βρεττός Βρεττάκος, Σπύρος Στεφανουδάκης, Στυλιανός, Χριστίνα Κοντοβά, Βάσια Κωσταρά και Όλγα Καραβερβέρη. Τις εντυπώσεις έκλεψε όπως πάντα η κα Anouchka Rafail Swarovski που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και μάγεψε με την παρουσία τηςκαι το μοναδικό της στυλ.

Οι καλεσμένοι που τίμησαν με την παρουσία τους το μοναδικό  event, απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη “Brilliance for All”. Με εναρκτήριο σύνθημα το “Yes to Love” η Swarovski μετέφερε ένα μήνυμα διαφορετικότητας και ελευθερίας ενόψει της Γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, και τόνισε πως η αγάπη νικά κάθε εμπόδιο. Σύμβολο της μεταμόρφωσης, η πεταλούδα με τα εντυπωσιακά χρώματα των φτερών της, έφερε την άνοιξη με έναν ύμνο προς την φύση με το σύνθημα “Yes to Nature”. Η αγάπη βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά με τη μορφή της ανιδιοτελούς μητρικής αγάπης, λέγοντας σε κάθε μανούλα “Yes to Her”. Κρατώντας μια μοντέρνα ισορροπία, και γνωρίζοντας πως τα χρώματα προκαλούν μοναδικά συναισθήματα, η Swarovski λέει για το καλοκαίρι “Yes to Color” για εμφανίσεις που ξεχωρίζουν και έντονα χρώματα που φτιάχνουν τη διάθεση. Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύχρωμα κοκτέιλ και γευστικές λιχουδιές και οι μοναδικές μουσικές επιλογές από τον Dj Pitsi, επισφράγισαν την επιτυχία της βραδιάς.

Τα κοσμήματα της συλλογής για τη νέα σεζόν, χαρακτηρίζονται από την τεχνογνωσία που κατέχει η Swarovski στα χρώματα των κρυστάλλων, αλλά και από τη μοντέρνα γοητεία καθώς και την πολυδιάστατη θηλυκότητα των κοσμημάτων της. Η συλλογή «RAINBOW PARADISE» αποτελεί την αφετηρία για μια πολυποίκιλη συλλογή που υπογραμμίζει την ικανότητα της Swarovski να αναδεικνύει χρωματικές διαβαθμίσεις, ασορτί αποχρώσεις και έντονες μονοχρωμίες κάθε είδους, από τις απαλές, παστέλ αποχρώσεις έως τα ζωηρά και φωτεινά χρώματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman