ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Από τον Σεπτέμβριο το νέο, φθηνότερο iPhoneX

Tweet
Share
Tweet
Share

Μια φθηνότερη εκδοχή του iPhoneX -του πιο ακριβού και πιο προηγμένου κινητού τηλεφώνου της- ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά η Apple.

Το νέο προϊόν θα μπορούσε να διατίθεται από 550 έως 650 δολάρια (το iPhoneX κοστίzει 999 δολάρια) και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Ο τεχνολογικός κολοσσός προσδοκά ότι το φθηνό iPhoneX θα είναι το νέο best-seller της εταιρείας. Τα τηλέφωνα αυτά θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν μέχρι και το 75% των συνολικών πωλήσεων iPhones της νέας χρονιάς.

Το οικονομικότερο τηλέφωνο ενδέχεται να έχει οθόνη χωρίς περιθώρια και σύστημα αναγνώρισης προσώπου για το ξεκλείδωμά του, όπως το iPhoneX.

Αυτό που θα το κάνει φθηνότερο, θα είναι πιθανότατα η οθόνη LCD αντί για OLED, οι οποίες είναι πιο προηγμένες λόγω της λιγότερης ενέργειας που καταναλώνουν και των καλύτερων χρωμάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το νέο iPhone θα έχει οθόνη 6,1 ιντσών, μεγαλύτερη δηλαδή από τις οθόνες του iPhone X και του iPhone 8 Plus.

Το νέο οικονομικό iPhone μπορεί επίσης να υποστηρίξει ένα χαρακτηριστικό που ειδικά οι ασιάτες χρήστες ζητούν εδώ και καιρό: την υποδοχή διπλής κάρτας sim (dual dim) έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης εύκολα να εναλλάσσει μεταξύ δύο τηλεπικοινωνιακών παρόχων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman