ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Γιατί να προτιμήσετε ένα «βασικό» iPad αντί ενός iPad Pro

Tweet
Share
Tweet
Share

Είσαστε στην αγορά για ένα κινητό της Apple και αναζητάτε ποιο μοντέλο iPad να αγοράσετε; Αυτή την στιγμή, η Apple διαθέτει στην αγορά τέσσερα μοντέλα iPad: το iPad Mini 4, το iPad και δύο εκδοχές του iPad Pro.

Εάν δεν ανήκετε σε αυτούς που προτιμούν τη «μίνι» εκδοχή, οι περισσότεροι από εσάς πιθανότατα θα επιλέξουν μεταξύ του κανονικού iPad 9,7 ιντσών και των δύο μοντέλων iPad Pro.

Εμείς σας παραθέτουμε 8 λόγους που πρέπει να προτιμήσετε το πιο «βασικό» iPad αντί ενός iPad Pro:

  1. Η τιμή αποτελεί ίσως τον σημαντικότερο παράγοντα για τον μέσο αγοραστή. Εδώ ξεκάθαρος - και φθηνότερος - νικητής είναι το απλό iPad.
  2. Το iPad Pro διαθέτει νέα τεχνολογία οθόνης, ωστόσο η τυπική οθόνη του βασικού iPad παραμένει εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.

58517a3ca1a45e95648b4ab2 960 537

  1. Το μοναδικό αξεσουάρ που δεν μπορεί να συνδεθεί με το iPad των 9,7 ιντσών είναι το Smart Keyboard της Apple, οπότε δεν  χάνετε τίποτα το ιδιαίτερο στον τομέα αυτό.
  2. Η οθόνη των 9,7 ιντσών είναι κλασική για ένα λόγο: Οι μεγαλύτερες οθόνες δεν είναι πάντα καλύτερες όταν πρόκειται για tablets.
  3. Τα μοντέλα iPad Pro έχουν καλύτερες κάμερες - μπορείτε να τραβήξετε βίντεο σε 4Κ και σε super-slow motion, με 240 καρέ ανά δευτερόλεπτο - αλλά πόσο συχνά τραβά κανείς βίντεο με iPad;

56ec3e7552bcd066018b7556 960 640

  1. Τα iPad Pro έχουν καλύτερες κάμερες για FaceTime, αλλά και το απλό iPad διαθέτει ήδη ποιότητα HD.
  2. Το iPad 9,7 ιντσών και iPad Pro 10,5 ιντσών ζυγίζουν ακριβώς το ίδιο, αλλά το iPad 12,9 ιντσών είναι βαρύτερο και από τα δύο.
  3. Ασχέτως του τι θα αγοράσετε, απολαμβάνετε την ίδια εμπειρία iOS. Τα iPad Pro δεν διαθέτουν αξιοσημείωτες αποκλειστικές λειτουργίες, που δεν έχει το βασικό iPad.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman