ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μια Πρώτη Κυρία με γόβες και τζιν στο Ελιζέ

Tweet
Share
Tweet
Share

Η σύζυγος του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, η 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν είναι το τελευταίο fashion icon της Γαλλίας. Μπορεί αρκετοί να μην εγκρίνουν την παράταιρη ηλικιακά σχέση της, ή να υποστηρίζουν πως "είναι ντροπιαστικό να ντύνεται σαν γλειφιτζούρι στην ηλικία της", όμως άλλοι τόσοι αποθεώνουν τις εμφανίσεις της οι οποίες αντιγράφονται από τις διάσημες για το στιλ τους Γαλλίδες.

Η τελευταία εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας στο προεδρικό μέγαρο έκανε και πάλι εντύπωση, όταν η Μακρόν υποδέχτηκε τη Ριάνα στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων με τζιν παντελόνι.

Η Πρώτη Κυρία φόρεσε το αγαπημένο της skinny jean, τις ψηλοτάκουνες γόβες της και ένα από τα αγαπημένα της λευκά σακάκια και εμφανίστηκε στα σκαλιά του Ελιζέ.

SplashSplashSplashSplashSplashSplash

Eκεί υποδέχτηκε την Ριάνα η οποία έκανε μια επίσης ανατρεπτική εμφάνιση με υπερμεγέθη ρούχα, από αυτές που μας έχει συνηθίσει τελευταία. 

ReutersReuters

Η τραγουδίστρια από τα νησιά Μπαρμπέιντος επισκέφτηκε το Ελιζέ ως επικεφαλής του φιλανθρωπικού ιδρύματος Clara Lionel, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που χρηματοδοτεί προγράμματα εκπαίδευσης και υγείας για φτωχές κοινότητες σε όλο τον κόσμο.         

Ομως, τις εντυπώσεις έκλεψε η 64χρονη κυρία Μακρόν με ένα ντύσιμο που τόνιζε το δυνατό σημείο του σώματός της. Τα λεπτά και γυμνασμένα πόδια της.

ReutersReutersReutersReuters

Η Μπριζίτ Μακρόν έχει αποδείξει ότι δεν είναι διατεθειμένη να «θυσιάσει» το προσωπικό της στιλ για τον ρόλο της πρώτης κυρίας.

Αντιθέτως έχει προσαρμόσει το στιλ της πρώτης κυρίας στο δικό της.

ReutersReutersReutersReutersReutersReutersReutersReutersReutersReutersReutersReutersReutersReuters

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman