ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το "κρυφό όπλο" της Μέρκελ

Tweet
Share
Tweet
Share

Το κρυφό «όπλο» της Μέρκελ στην προεκλογική εκστρατεία είναι ένα φονικό προεκλογικό "πυροτέχνημα", ένα 27χρονο τοπ μόντελ που δηλώνει και ηθοποιός και μία από τις δημοφιλέστερες τηλεπερσόνες στη Γερμανία. 

Η καλίγραμη Σοφία Τομάλα, που βρίσκεται συχνά- πυκνά στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ, ας πούμε κομψά, για την άστατη ζωή της, συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τη Γερμανίδα καγκελάριο σ΄ένα συνέδριο με θέμα τις γυναίκες.

Τα γερμανικά ΜΜΕ επισημαίνουν ότι η 27χρονη Σοφία είναι μία από τις πιο ένθερμες υποστηρίκτριες της Γερμανίδας καγκελαρίου γράφοντας ότι, «Είναι μεγάλη φαν της Μέρκελ».

«Κάποιοι μπορεί να σχολιάζουν τα ρούχα μου. Μπορεί κανείς να πει διάφορα για την προσωπική μου ζωή. Αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είμαι ανεξάρτητη», είπε η Σοφία απευθυνόμενη στο κοινό. 

Μετά τη συζήτηση, οι δύο κυρίες απόλαυσαν μαζί μεσημεριανό γεύμα. 

Τα τελευταία πέντε χρόνια η Σοφία είναι μέλος του κόμματος της Μέρκελ, των Χριστιανοδημοκρατών.

Η καλλονή που ψηφίζει δαγκωτό Μέρκελ τις τελευταίες ημέρες όπου βρεθεί κι όπου σταθεί διατυμπανίζει τις αρετές της Γερμανίδας καγκελαρίου ενόψει των ομοσπονδιακών εκλογών της 24ης Σεπτεμβρίου.

Η καστανόξανθη Σοφία λατρεύει τα τατουάζ και στο παρελθόν έχει ποζάρει για διαφημιστικούς λόγους ως Σάρον Στόουν με την διαφορά ότι στο χέρι της κρατούσε απλώς τσιγάρο... Για τη Μέρκελ πάντως λέει τα καλύτερα λόγια.

«Μου αρέσει γιατί είναι πλήρως απαλλαγμένη από σκάνδαλα...», γράφει η λεζάντα στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που έχει ήδη ανέβει στο επίσημο site του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

«Είναι μία από τις πιο δυνατές και έξυπνες γυναίκες που έχω γνωρίσει», επισημαίνει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman