ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οργασμός μόνο με φιλιά; Ναι, γίνεται

Tweet
Share
Tweet
Share

Κάπου,  στα παλιά δρομάκια μιας πόλης του Αποικιακού Μεξικού έζησε μια νέα αριστοκρατική κυρία με την επωνυμία Carmen. Εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της, ένας  νεαρός και όμορφος άντρας, ο Λούις αποφάσισε να την κάνει δικιά του. Όταν ο πατέρας της είδε τι συμβαίνει, αποφάσισε να κλειδώσει την κόρη του στο δωμάτιό της και μάλιστα απείλησε να την πάει σε ένα μοναστήρι, όπου θα την άφηνε  κλειδωμένη για πάντα. Φυσικά, ο  Λούις δεν επρόκειτο να εγκαταλείψει την αγάπη του τόσο εύκολα, γι αυτό αγόρασε το  σπίτι δίπλα από το σπίτι της Carmen.

Basoexia kiss paraphilia balcony w636 h600 medium

Μια νύχτα, όταν η Carmen βγήκε στο μπαλκόνι για να πάρει καθαρό αέρα, ο Λούις συνειδητοποίησε ότι η αγαπημένη του ζούσε στο γειτονικό σπίτι. Η απόσταση μεταξύ των μπαλκονιών ήταν τόσο στενή που μπορούσαν να αγγίξουν και να φιλήσουν ο ένας τον άλλον. Ξόδεψαν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μυστικά απλά βλέποντας ο ένας τον άλλον, μέχρι που μια μέρα ο μεγαλύτερος φόβος τους έγινε πραγματικότητα. Ο πατέρας της Carmen ανακάλυψε ότι τα μέτρα που είχε λάβει για να τους κρατήσει χωριστά δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Μια νύχτα, ενώ αυτοί  ήταν σε ένα μυστικό ραντεβού. Ο πατέρας της Carmen μπήκε στο δωμάτιο της και, σε μια έκρηξη οργής, μαχαίρωσε την κόρη του. Καθώς εκείνη  ξεψυχούσε, ο Λούις την αγκάλιασε σφιχτά και πήδηξαν από τα μπαλκόνια τους στο κενό. Πριν πηδήξουν από τα μπαλκόνια τους φιλήθηκαν για τελευταία φορά σφραγίζοντας έτσι, την καταδικασμένη αγάπη τους.

Για αυτούς τους εραστές, το φιλί ήταν ένα σύμβολο αγνής αγάπης. Σήμερα ζευγάρια από όλο τον κόσμο ταξιδεύουν στο "The Alley of the Kiss" στο Guanajuato του Μεξικού για να εμπλακούν σε ένα παθιασμένο και ρομαντικό φιλί και να τιμήσουν τη δυστυχία αυτών των εραστών.

Basoexia kiss paraphilia neon medium

Ένα φιλί μπορεί να σφραγίσει  πολλά σημαντικά στιγμιότυπα στη ζωή ενός ατόμου και να ξυπνήσει το αδρανές πάθος ενός ατόμου. Τα φιλιά είναι το κύριο στοιχείο της basoexia, μιας σχέσης που δίνει προτεραιότητα στα φιλιά ως τον μοναδικό τρόπο για να φτάσουν στην κορύφωση (οργασμό)  δύο εραστές μέσω της διέγερσης της γλώσσας. Για τους ανθρώπους με basoexia, ένα φιλί μπορεί να είναι πολύ πιο ερωτικό από το σεξ αυτό καθ αυτό.


Το φιλί συνεπάγεται ένταση και έλξη. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να έχει σεξουαλική σημασία. Η Basoexia, παίρνει τη δράση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Οι άνθρωποι με Basoexia μπορούν γενικά να φτάσουν σε οργασμό αν η συνεύρεση τους βασίζεται αποκλειστικά στο φιλί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και αν οι ερωτογενείς ζώνες τους διεγερθούν, δεν θα είναι τόσο διεγερμένες όσο όταν φιλιούνται.

Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχει μια αρνητική πλευρά σε αυτή τη μορφή έρωτα. Ενώ πολλοί άνθρωποι βιώνουν ένα συνδυασμό χαϊδευτικών και φιλιών πριν ασχοληθούν με το σεξ, αυτοί οι άνθρωποι θέλουν μόνο να φιλήσουν τον/την σύντροφο τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτή η μορφή μετατρέπει το ζευγάρι σε ψυχαναγκαστικούς εραστές με ιδεοληπτικές συμπεριφορές που μπορεί να καταλήξουν να επηρεάσουν μια σχέση. Η διαφορά ανάμεσα σε ένα ερωτικό φιλί και σε ένα που αναζητά την ευχαρίστηση είναι ότι το πρώτο είναι μέρος της σεξουαλικής συμπεριφοράς ενώ το τελευταίο είναι απαραίτητο για να φτάσει ένα ζευγάρι στον οργασμό.

Basoexia kiss paraphilia mouths w636 h600 medium

Σε αντίθεση με άλλες μορφές σχεσης, η Basoexia δεν είναι τόσο βλαβερή ή επικίνδυνη. Χρειάζεται μόνο ένας εταίρος ικανός να κατανοήσει τις ανάγκες τους. Παρά την φαινομενικά αβλαβή φύση της, h Basoexia μπορεί  επίσης να αντιμετωπιστεί από τους θεραπευτές για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ελέγξουν αυτή την επιθυμία να φιληθούν και να τους βοηθήσουν να βρουν άλλους τρόπους να διεγερθούν.

Basoexia kiss paraphilia couch w636 h600 medium

Το φιλί είναι μια εκδήλωση αγάπης και έλξης, όλοι μας απολαμβάνουμε να δίνουμε και να λαμβάνουμε φιλιά. Είναι ένας φυσικός και ευχάριστος τρόπος να εκφράσουμε τα εσωτερικά μας συναισθήματα. Ένα φιλί είναι η απόλυτη οικειότητα για πολλά ζευγάρια επειδή, καθώς κλείνετε τα μάτια σας, παραδίδετε τον εαυτό σας σε κάποιον άλλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman