ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η ζωή με τη ματιά του Tony Futura

Tweet
Share
Tweet
Share

Το γέλιο είναι κάτι που πρέπει να εφαρμόσουμε κάθε μέρα της ζωής μας. Ναι, είναι θεραπευτικό, αλλά επίσης μας βοηθά να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία και να χαλαρώσουμε από τις ενοχλήσεις, τις αδικίες ή οποιασδήποτε άσχημης στιγμής στην καθημερινότητα μας. Γελάστε και αφήστε όλη αυτή την οργή που έχει συσσωρευτεί μέσα σας αυτή την εβδομάδα.

Ο Tony Futura είναι ο ευφυής καλλιτέχνης  πίσω από αυτά τα σύνθετα και εξαιρετικά περίπλοκα έργα, κάθε κομμάτι στάζει με χιούμορ και κεντρίζει αυτό το φουσκωμένο μπαλόνι που ονομάζεται EGO. Ο Futura αντιμετωπίζει αυτό το μέρος της φύσης σας που είναι άκαμπτο και ασυμβίβαστο με χιούμορ.

Η δουλειά του Futura, είναι στην πραγματικότητα μια διαφημιστική εργασία, αλλά το 2013 αποφάσισε να εργαστεί σε ένα διαφορετικό δημιουργικό έργο. Άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και ξεκίνησε μια εκπληκτική συλλογή από ξεκαρδιστικές και ενδιαφέρουσες εικόνες. Ο Futura είναι καλλιτέχνης, ναι, αλλά είναι σχεδόν και κοινωνιολόγος με τον τρόπο  πώς επιμελείται το έργο του και τα θέματα που επιλέγει.

Στον κόσμο των κοινωνικών μέσων, ο Futura αισθάνεται ότι η τέχνη έχει κακοποιηθεί από τις #foodporn και #TBT, αλλά με τη δουλειά του κατάφερε να κατακτήσει δύναμη στο Instagram και να συγκεντρώσει ένα τεράστιο αριθμό ακολούθων. Τι  κάνεις λοιπόν με τόση επιρροή, όση αυτή που έχει ο Futura; Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Plastik, δήλωσε τη σημασία της αναζήτησης νέων ιδεών κάθε μέρα. Η πλήξη σημαίνει καταστροφή για τον Futura, γι 'αυτό πάντα βλέπει με διαφορετικό μάτι  τις συμβατικές διαφημιστικές εικόνες. Εισάγει ένα νέο τσιπ στην νοοτροπία των ανθρώπων, ενθαρρύνοντάς τους να βρουν νέες μορφές τέχνης και να είναι ανοικτοί σε νέες μορφές δημιουργικότητας.

Όσο περισσότερο απομακρύνεστε από την καθημερινότητά σας, τόσο το καλύτερο. Θαυμάστε τον:

tonyfutura

tonyfutura

tonyfutura

tonyfutura

tonyfutura

tonyfutura

tonyfutura

tonyfutura

tonyfutura

tonyfutura

tonyfutura

tonyfutura

tonyfutura

tonyfutura

tonyfutura

tonyfutura

tonyfutura

tonyfutura

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman