ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η ιστορία του αεροπλάνου σε μια έκθεση

Tweet
Share
Tweet
Share

Πολλά αγόρια στον 20ό αιώνα είχαν ως χόμπι ένα μοντέλο αεροπλάνου. Αλλά ο Jim Lund πήγε τα πράγματα πιο ψηλά. Το παιδικό του χόμπι ξεπήδησε από ένα γνήσιο πάθος για την αεροπορία, το οποίο αργότερα στη συνταξιοδότησή του οδήγησε σε ένα μακροχρόνιο έργο αναδημιουργίας, σε κλίμακα 1:72 (όπου μια ίντσα ισούται με έξι πόδια) περίπου) κατασκευάζοντας  1.600 παραδείγματα σημαντικών αεροσκαφών από την εποχή των αδελφών Wright

Το έργο του εκτίθεται επί του παρόντος στο εκθεσιακό μουσείο SFO, "Αεροπορικές εξελίξεις". Το ίδιο το μουσείο (στο εσωτερικό του διεθνούς τερματικού σταθμού) είναι ένα αντίγραφο της αρχικής αίθουσας λόμπι του 1930 του αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο και αξίζει μια επίσκεψη στην επόμενη στάση σας.

SFO Museum

Τα Floatplanes, το Douglas DC-1, το Boeing 377 Stratocruiser, το Air France Concorde, το Airbus A380-800 και πολλά περισσότερα έχουν κατασκευαστει από το χέρι του Lund.

SFO Museum

Όπου δεν υπάρχουν κιτ μοντέλων, ξεκινάει από το μηδέν, προβάλλοντας παλιές φωτογραφίες και προδιαγραφές για την ακρίβεια, στη συνέχεια χρησιμοποιεί χειροποίητα κομμάτια σε ξύλινες μορφές και τα ανααράγει σε πλαστικό. Τα χρώματα, τα καλώδια και οι χαλκομανίες προσθέτουν τις τελευταίες πινελιές σε αυτούς τους μικρούς θησαυρούς.

SFO Museum

SFO Museum

SFO Museum

Μουσείο SFO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman