ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο θείος, η γραμματεύς και ο… περίπατος

Tweet
Share
Tweet
Share

Καθισμένος στην αγαπημένη του γωνιά στο “Michael ‘s  Bar” ο Μάριο, θυμήθηκε εκείνο το βράδυ που μόλις είχε φτάσει στο ξενοδοχείο Πλάζα, στη Νέα Υόρκη, όπου μπαίνοντας στο λόμπι είδε τον θείο του, να τον περιμένει. Αφού έκανε τσεκ-ιν έστειλε τις βαλίτσες του στο δωμάτιο και τον πήρε αγκαζέ να πάνε για ένα ποτό στο «Οyster bar».  

Ο θείος του, δεν είχε μεγάλη διαφορά ηλικίας από αυτόν, ήταν περίπου 36 ετών, μόνο 12 χρόνια μεγαλύτερος του. Ήταν, επίσης, ωραίος τύπος και είχε τον αέρα του επιτυχημένου άνδρα, του άνδρα του κόσμου, που ήξερε πώς να σταθεί και πώς να φερθεί σε οποιονδήποτε άνθρωπο και οποιαδήποτε περίπτωση. 

Κάθισαν στο μπαρ παρήγγειλαν από ένα ουίσκι και ο θείος του είπε «σε λίγο θα μας συναντήσει η γραμματέας μου, για να σε γνωρίσει, και γιατί εγώ έχω δουλειά και θα πρέπει να φύγω, θα πάτε κάπου για φαγητό μαζί».

Ο Μάριο, δεν προλάβαινε να καταναλώσει την μια έκπληξη μετά την άλλη, που του επιφύλασσε ο θείος, και αμήχανος του είπε «Α, ωραία!». Σκέφτηκε, ότι ακόμα δεν είχαν πει τα βασικά σχετικά με τη διαμονή του και τις σπουδές του, Από την άλλη μεριά σκέφτηκε, ότι αποτελούσαν λεπτομέρειες, που δεν ήταν της στιγμής. Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη σκέψη του και η μυρωδιά ενός γυναικείου αρώματος του απέσπασε την προσοχή, γύρισε να δει ποια ήταν η γυναίκα που το φορούσε και είδε μια εκπληκτικά όμορφη νεαρή γυναίκα με μακριά καστανόξανθα μαλλιά, μ ένα τεράστιο χαμόγελο, που αποκάλυπτε τα τέλεια και φροντισμένα δόντια της, να πλησιάζει τον θείο του και να τον χαιρετά. Εκείνος, γύρισε προς το μέρος του και του είπε «Μάριο, αυτή είναι η γραμματέας μου!». Ο Μάριο της έσφιξε το προτεταμένο λεπτό της χέρι και άκουσε τον εαυτό του να της λέει «γοητευμένος!», για να τα βάλει με τον εαυτό του αμέσως μετά, λες και δεν μπορούσε να σκεφτεί κάτι πιο πρωτότυπο να της πει. Εκείνη, του χαμογέλασε με χάρη και γύρισε στο θείο, για να του πει «θ αργήσεις στο ραντεβού σου», και γυρνώντας αμέσως μετά στον Μάριο, του είπε «τι λες για ένα περίπατο και μετά για φαγητό;» ο Μάριο, άκουσε τον εαυτό του να ψελλίζει κάτι σαν Ναι! Του έπιασε το χέρι και βγήκαν από το ξενοδοχείο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman