ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο διάσημος εικονογράφος και οι bizzare χαρακτήρες των εικόνων του

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο Stuntkid έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς ψηφιακούς εικονογράφους στο Διαδίκτυο λόγω των φανταστικών και σαγηνευτικών χαρακτήρων του.

Με έδρα το Norfolk της Βιρτζίνια, ο Jason Levesque, γνωστός και ως Stuntkid, έχει γίνει σήμερα ένας από τους πιο γνωστούς εικονογράφους. Χάρη στην αμεσότητα και τον αντίκτυπο που έχει το Διαδίκτυο, τα έργα του έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έφτασαν σε χιλιάδες οπαδούς που ερωτεύτηκαν το μοναδικό στυλ και τις εικόνες του.

Σε ένα άρθρο σχετικά με το έργο του στο Modern Me Met, δηλώνει ότι δεν έχει πραγματική έμπνευση. Πηγαίνει για την ποιότητα της εικόνας και τη διαδικασία σχεδιασμού. Ωστόσο, το έργο του μιλάει για τον εαυτό του με τον τρόπο που έχει ένα σαφές θέμα, το οποίο είναι, κατά τη γνώμη των ειδικών, οι γυναίκες χαρακτήρες του σε φανταστικά περιβάλλοντα.

Δηλώνει ότι η τέχνη του "είναι πραγματικά για χάρη της αισθητικής ποιότητας." Έχει επικεντρωθεί στο "τελικό προϊόν και όχι στην έμπνευση". Πώς λοιπόν δημιουργεί ένα τέτοιο συνεκτικό σώμα χωρίς να έχει το θέμα ή το μοτίβο; Όντας φωτογράφος, αυτή η διαδικασία συνίσταται στην εργασία του με μοντέλα και τη λήψη φωτογραφιών από αυτά. Προσπαθεί να ξεχάσει το παρασκήνιο και να επικεντρωθεί μόνο στα συναισθήματα και τις κινήσεις του σώματος των μοντέλων και με βάση αυτά, αρχίζει να φαντάζεται τα στοιχεία και τα στοιχεία που πρόκειται να προσθέσει.

Βασιζόμενος κυρίως στην τέχνη της προσωπογραφίας, αυτοί οι θηλυκοί χαρακτήρες που σχεδιάζει αποτελούν μέρος μιας πολύ περίπλοκης φαντασίας, όπου η ομορφιά τους μοιάζει με το νοσηρό και το απωθητικό, δημιουργώντας μοναδικές ιστορίες πίσω από κάθε πολύχρωμη εικόνα. Σαφώς εμπνευσμένος από την παράδοση της κωμικής απεικόνισης αλλά και από το συμβολισμό των γυναικείων πορτραίτων της Art Nouveau, τα κομμάτια του Levesque προσελκύουν ένα παράξενο συναίσθημα σε όλους μας: τον θαυμασμό για την ομορφιά και τις πιο οργανικές σωματικές λειτουργίες μας.

Κάθε ένα από αυτά δείχνει ένα μείγμα συναισθημάτων που μας μιλούν άμεσα και μας κάνουν να νιώσουμε συνδεδεμένοι μαζί τους. Μας προσκαλούν να βιώσουμε και να νιώσουμε τα ίδια πράγματα που περνούν μέσα στο ιδιαίτερο περιβάλλον τους 

Απολαύστε τα:

Jason Levesque Stuntkid fantasy illustrations 1

Jason Levesque Stuntkid fantasy illustrations 2

Jason Levesque Stuntkid fantasy illustrations 3

Jason Levesque Stuntkid fantasy illustrations 4

Jason Levesque Stuntkid fantasy illustrations 5

Jason Levesque Stuntkid fantasy illustrations 6

Jason Levesque Stuntkid fantasy illustrations 7

Jason Levesque Stuntkid fantasy illustrations 8

Jason Levesque Stuntkid fantasy illustrations 9

Jason Levesque Stuntkid fantasy illustrations 10

Jason Levesque Stuntkid fantasy illustrations 11

Jason Levesque Stuntkid fantasy illustrations 12

Jason Levesque Stuntkid fantasy illustrations 13

Jason Levesque Stuntkid fantasy illustrations 14

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman