ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι τουρίστες αγαπούν την Ελλάδα και το απέδειξαν

Tweet
Share
Tweet
Share

Για ακόμα μία χρονιά τα Athens Walking Tours αναδείχθηκαν πρώτα στις αξιολογήσεις των ταξιδιωτών του κορυφαίου στον κόσμο on line ταξιδιωτικού οργανισμού Viator. Τα Athens Walking Tours κέρδισαν το Viator’s 2016 Top Rated Award, με τον ίδιο τον διεθνή οργανισμό να δηλώνει τον ενθουσιασμό του γι’αυτήν την κορυφαία διάκριση από ένα ελληνικό γραφείο. Τα Athens Walking Tours συγκεντρώνουν 674 κριτικές πελατών για τα tour τους, το 94% των οποίων είναι 5* και 4*.

Το Viator, με έδρα το Σαν Φρανσίκσκο, προσφέρει επιλογές για 15.000 μοναδικές περιηγήσεις σε 1.000 προορισμούς σε περισσότερες από 150 χώρες και σε πολλές γλώσσες και προ δυο ετών απορροφήθηκε από το TripAdvisor. Προωθεί τις καλύτερες εκδρομές-δραστηριότητες από όλο τον κόσμο, με πραγματική γνωριμία με τους τοπικούς Tour Operators, οι οποίοι αξιολογούνται συνεχώς από τους πελάτες με πραγματικά σχόλια, αφού συνδέονται αυτόματα με πραγματικά πρόσωπα που έχουν αποδεδειγμένα κάνει το tour. Γι’αυτό και έχει πιστή βάση πελατών, οι οποίοι εμπιστεύονται τον άψογο τρόπο λειτουργίας του και τις ποιοτικές επιλογές του. Έτσι, όποιος το χρησιμοποιήσει μια φορά, το εμπιστεύεται και για τα επόμενα ταξίδια του, καθώς μπορεί να κάνει εύκολα κράτηση από μια παγκόσμια πλατφόρμα που του δίνει άνεση και ασφάλεια ιντερνετικών συναλλαγών.

Τα Athens Walking Tours διοργανώνουν ξεναγήσεις και δραστηριότητες για μεμονωμένους ταξιδιώτες


Τα Athens Walking Tours δημιουργήθηκαν το 2004 από την City Contact και αποτελούν μια καινοτομική τουριστική δραστηριότητα, καθώς προσφέρουν καθημερινά και όλο το χρόνο, ξεναγήσεις υψηλού ποιοτικού επιπέδου, με ιστορικό και γαστρονομικό ενδιαφέρον στους επισκέπτες της Αθήνας. 

touristes me aisthitirio

Τα Athens Walking Tours διοργανώνουν ξεναγήσεις και δραστηριότητες για μεμονωμένους ταξιδιώτες δημιουργώντας αποκλειστικά ολιγομελείς ομάδες (μικρά γκρουπ τουριστών), μέσα από ιστορικά tour αλλά και γαστρονομικές περιπλανήσεις, όπως τα Food Tours, Cooking Lessons και Wine tours στην Αθήνα, τη Σαντορίνη και τα Χανιά. Κάθε ξενάγηση είναι σχεδιασμένη από ειδικούς και εκτελείται από καταρτισμένους και προσεκτικά επιλεγμένους διπλωματούχους ξεναγούς.

Τα Athens Walking Tours λαμβάνουν συνεχώς υψηλές αξιολογήσεις σε όλα τα ταξιδιωτικά site και social media. Η αξιολόγηση που συγκεντρώσει τόσο στο Trip Advisor όσο και στο Viator είναι η κορυφαία ανάμεσα στους TOs και στα επίσημα ταξιδιωτικά γραφεία με προγράμματα για την Αθήνα.

Οι ξεναγήσεις έχουν προβληθεί από το δίκτυο του CNN, τη Herald Tribune, τη Miami Herald και πολλά άλλα Μέσα Ενημέρωσης του εξωτερικού και της Ελλάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman