ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα νέα εντυπωσιακά Rolex που παρουσιάστηκαν στην Baselworld 2018

Tweet
Share
Tweet
Share

Για τους λάτρεις των ρολογιών, δεν υπάρχει τίποτα σαν την έκθεση Baselworld 2018, την πιο σημαντική έκθεση στον κόσμο για νέες κυκλοφορίες σε haute horlogerie. Πράγματι, το 80% των Ελβετών ωρολογοποιών εκπροσωπήθηκε τον περασμένο μήνα σε αυτή την παγκοσμίου φήμης έκθεση για ρολόγια και κοσμήματα. Μια, από τις πιο γνωστές διεθνώς, φίρμες ορολογιών η Rolex, παρουσίασε τα νέα της εκπληκτικά μοντέλα κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Σας τα παρουσιάζουμε πα5ρακάτω:

Oyster Perpetual GMT-Master II 

Το νέο, ανανεωμένο Oyster Perpetual GMT-Master II είναι εξοπλισμένο με τον νέας πρωτοποριακής τεχνολογίας αυτόματο μηχανισμό 3285 για απόλυτη ακρίβεια.
Η μοναδική  δίχρωμη- μπλε και κόκκινη- κεραμική στεφάνη του GMT και ο 24ωρος δείκτης του στο καντράν, παρέχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης ένδειξης  σε δύο διαφορετικές ζώνες ώρας.

Το νέο GMT διαθέτει  κάσα από ατσάλι Oystersteel (αποκλειστικότητα της Rolex ,με εξαιρετική αντοχή και μοναδική λάμψη) και μπρασελέ Jubilee. 

Oyster Perpetual Datejust 36  

Oyster Perpetual Datejust 31

Τα μοντέλα Oyster Perpetual Datejust 36 και Οyster Perpetual Datejust 31 έχουν πλήρως ανανεωμένη κάσα, είναι εξοπλισμένα με τον νέας τεχνολογίας αυτόματο μηχανισμό 2236 για απόλυτη ακρίβεια και διατίθενται με μεγάλη επιλογή από νέα καντράν.

Oyster Perpetual Cosmograph Daytona 
Ο θρυλικός χρονογράφος Oyster Perpetual Cosmograph Daytona παρουσιάστηκε σε μια νέα εκδοχή από Everose χρυσό 18κ διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους, ζαφείρια και διαμάντια στη στεφάνη και στο καντράν. Η εκπληκτική του στεφάνη διαθέτει 36 ζαφείρια από διαφορετικά χρώματα που δημιουργούν το μοναδικό εφέ ενός ουράνιου τόξου.

Oyster Perpetual Rolex Deepsea 
Το ρολόι του βυθού, το Rolex Deepsea, παρουσιάστηκε με ανανεωμένη κάσα, εξοπλισμένο με τον νέας γενιάς αυτόματο μηχανισμό 3235 για απόλυτη ακρίβεια, μεγαλύτερο μπρασελέ και κλείδωμα ασφαλείας Οysterlock.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman