ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το συναρπαστικό μουσείο του James Bond στην κορυφή των Άλπεων

Tweet
Share
Tweet
Share

Το 007 ELEMENTS είναι ένα επερχόμενο διαδραστικό και συγκλονιστικό έργο του κινηματογραφικού James Bond που εγκαθίσταται  σύντομα στην κορυφή του βουνού Gaislachkogl στο Sölden, στις Αυστριακές Άλπεις, το μέρος πολλών σκηνών του James Bond.

EON Productions

Στεγασμένο μέσα σε ένα πανέμορφο κτίριο, συνδυάζει την εμπειρία του παλιού με το νέο, ενώ οδηγεί τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι μέσα από διαδραστικές γκαλερί που προβάλλουν τα πάντα από εικονικές ακολουθίες τίτλων σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα και συσκευές που χρησιμοποίησε ο 007 όλα αυτά τα χρόνια, που εμφανίστηκαν στις τελευταίες ταινίες του Bond.

 EON Productions

"Ο στόχος μας με το 007 ELEMENTS είναι να πούμε την ιστορία της λήψης των ταινιών του πράκτορα 007 με έναν υπερσύγχρονο, συναισθηματικό και συναρπαστικό τρόπο", εξηγεί ο δημιουργικός διευθυντής του έργου Neal Callow, ο οποίος επίσης υπηρέτησε ως Art Director για τις τελευταίες τέσσερις ταινίες του. "Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την απίστευτη θέση για να τοποθετήσουμε τους φιλοξενούμενους μας στο περιβάλλον του Bond και να τους φέρουμε κοντά στις ιστορίες και τη ζωή του, με έναν μοναδικό και αξέχαστο τρόπο".

EON Productions

Το 007 ELEMENTS θα ανοίξει για το κοινό στις 12 Ιουλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman