ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα 5|25 Live Sessions του En Lefko 87.7 επιστρέφουν συντροφιά με το εκλεκτό Johnnie Walker

Tweet
Share
Tweet
Share

Για 10η σεζόν, τα 5|25 Live Sessions δίνουν ραντεβού στο studio του En Lefko 87.7 που μετατρέπεται σε live stage και θα φιλοξενεί κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της εγχώριας και μη μουσικής σκηνής. Η αγαπημένη εμπειρία παραμένει ίδια - 5 λεπτά συνέντευξης στην Εύα Θεοτοκάτου και 25 λεπτά ζωντανής μουσικής στο live stage και στον αέρα του En Lefko 87.7, όμως αυτή τη φορά συνοδεύεται εξαιρετικά από το εκλεκτό blended scotch whisky Johnnie Walker.

Johnnie Walker X 5 25 En Lefko Sessions Adriana Babali 2

Η αρχή έγινε την Τετάρτη 25 Απριλίου με την ταλαντούχα Ανδριάνα Μπάμπαλη που έχει κατακτήσει επανειλημμένα τα ελληνικά charts με τα τραγούδια της. Η Ανδριάννα προσγειώθηκε στο studio του αγαπημένου μας ραδιοφωνικού σταθμού με αφορμή το πρώτο αγγλόφωνο κομμάτι της, το Spell, σε στίχους και μουσική από την ίδια,  δίνοντας τη δυνατότητα σε επιλεγμένους ακροατές και εκλεκτούς καλεσμένους να την απολαύσουν σε μια αποκλειστική εμφάνιση.

jw1

Τη μαγευτική ατμόσφαιρα, συμπλήρωσε μοναδικά το νέο Johnnie & Ginger, που αποτελεί τη νέα πρόταση σερβιρίσματος του εκλεκτού Johnnie Walker. Το νέο long serve αποτελεί έναν δροσερό συνδυασμό που αναδεικνύει  την πολύπλευρη παλέτα γεύσεων και αρωμάτων του θρυλικού Σκωτσέζικου ουίσκι και ταυτόχρονα εκπλήσσει με την αναζωογονητική γεύση του ginger ale.

 vivi1vi2

Λίγες ημέρες πριν το αποκλειστικό live, η Ανδριάννα πρωταγωνίστησε στο αυθόρμητο video-show Out of the Box powered by Johnnie Walker, τολμώντας μερικές...πρωτότυπες διασκευές του ολόφρεσκου αγγλόφωνου τραγουδιού της, Spell,  αλλά και συζητώντας για πράγματα και εμπειρίες που έχει μοιραστεί με φίλους και έχουν πραγματικό νόημα γι’ αυτή.

Απολαύστε το ανατρεπτικό video της Ανδριάνας εδώ, και δείτε τι έγινε στο 1ο 5|25 live session της χρονιάς στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=nsXNhWgMzAE.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς το επόμενο 5|25 session με πρωταγωνιστή- έκπληξη απέχει λίγες ημέρες!

#JohnnieWalker #JohnnieGinger #EnjoyJohnnieGingerTogether 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman