ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Της φυλακής τα σίδερα, μετά, σου λέει...

Tweet
Share
Tweet
Share

Μια άνετη κρεβατοκάμαρα, με κουζίνα και μπάνιο. Το μόνο που του λείπει εκεί μέσα είναι η ελευθερία του. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν θα το έλεγες κελί φυλακής. Κι όμως υπάρχει. Και βρίσκεται στην Ελλάδα!.. 

Τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τις φυλακές του Αυλώνα δημοσιεύσει η "Εφημερίδα των Συντακτών"  και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας  ο κρατούμενος που μένει σε αυτό το κελί είναι «επώνυμος» ο οποίος κρατείται για ποινική υπόθεση και έχει στη διάθεσή του τρεις χώρους.  Ο κρατούμενος μένει μόνος του στο κελί που διαθέτει κρεβατοκάμαρα, κουζίνα και μπάνιο…

Όπως αναφέρει η εφημερίδα των συντακτών το κελί-σουίτα εντοπίστηκε από τον επιθεωρητή φυλακών και πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Στ. Μαντακιοζίδη ο οποίος σε αιφνιδιαστική πρόσφατη επίσκεψη και έλεγχο στις φυλακές του Αυλώνα, ζήτησε να του ανοίξουν μια κλειδωμένη πόρτα για την οποία τον διαβεβαίωσαν ότι είναι αποθήκη. Τελικά, η αποθήκη αποδείχθηκε σουίτα πολυτελείας (κατασκευασμένη το 2014), η οποία προοριζόταν για «υψηλούς» κρατούμενους.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman