ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Gia pes: Ένα ελληνικό dating app σαν τα παλιά, καλά, chat rooms

Tweet
Share
Tweet
Share

Για πες... Βαρέθηκες να «ψάχνεσαι» δεξιά κι αριστερά χωρίς αποτέλεσμα; Το «gia pes» είπε να το αλλάξει.

Τo 100% ελληνικό dating app με το οποίο κάνεις γνωριμίες από το πρώτο λεπτό! Ανώνυμα, χωρίς εγγραφή, χωρίς φωτογραφίες, χωρίς άσκοπο matching, χωρίς προφίλ και χωρίς περιορισμούς. Το κατεβάζεις. Chat-άρεις. Γνωρίζεις.

Οι δημιουργοι του «gia pes» σχεδιάζοντας την εφαρμογή είχαν μόνο ένα ένα πράγμα στο μυαλό τους: να κάνουν τις online γνωριμίες τόσο απλές και διασκεδαστικές, όσο ποτέ ξανά.

Όσο περισσότερο chat κάνεις, τόσες περισσότερες γνωριμίες με καινούρια άτομα έχεις. Όσο περισσότερα introductions, τόσο περισσότερες γνωριμίες. Όσο περισσότερες γνωριμίες, τόσες περισσότερες πιθανότητες να γνωριστείτε από κοντά σε ένα ραντεβού. Όσα περισσότερα ραντεβού, τόσο περισσότερες πιθανότητες να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Ο τρόπος λειτουργίας είναι εξίσου απλός:

1) Κατεβάζεις το dating app.
2) Δηλώνεις τι φύλο είσαι, τι φύλο ψάχνεις και σε ποια περιοχή.
3) Chat-άρεις.
4) Μπαίνεις στο menu και βλέπεις τι εκπλήξεις υπάρχουν.

Τόσο απλά…

gia pes

Συχνές ερωτησεις: 

1) Τι γίνεται αν θέλω να μιλήσω με άλλο άτομο?
Κάνεις tap στο κουμπάκι πάνω δεξιά και αλλάζεις συνομιλητή. Τόσο απλά...

2) Τι γίνεται αν θέλω να δω φωτογραφίες του ατόμου με το οποίο μιλάω?
Στείλε του μία φωτογραφία και ζήτα να σου στείλει μία δική του. Οι φωτογραφίες είναι προσωπικές, εμφανίζονται μόνο μεταξύ των συνομιλητών και εμείς δεν τις αποθηκεύουμε. Τόσο απλά...

3) Μίλησα με κάποιον και θέλω να ξαναμιλήσουμε. Τι κάνω?
Πας στο ιστορικό συνομιλιών, βρίσκεις τη συνομιλία (τις αποθηκεύουμε μόνο για 48 ώρες τοπικά στο κινητό σου) και στέλνεις προσωπικό μήνυμα. Τόσο απλά...

4) Υπάρχουν διαφορετικά chat rooms?
Το «gia pes» είναι ένα μεγάλο chat room, με τη διαφορά ότι εδώ οι συνομιλίες είναι απ’ ευθείας ένας με έναν.

Στο «gia pes» προσπαθούμε συνέχεια να κάνουμε την εμπειρία σου πιο όμορφη και πιο διασκεδαστική. Σχεδιάζουμε ήδη τα επόμενα updates με νέα features, που θα κάνουν το dating app πιο σταθερό, το chat σου πιο γρήγορο, και τις γνωριμίες σου πιο ενδιαφέρουσες.
Stay tuned!

Δήλωση Ασφάλειας:

Πιστεύουμε ότι ο πιο ασφαλής τρόπος να διαφυλάξουμε τα προσωπικά σου δεδομένα είναι να μην στα ζητήσουμε. Για το λόγο αυτό έχουμε φτιάξει το «gia pes» όσο πιο ανώνυμο γίνεται. Πιστεύουμε επίσης ότι το περιεχόμενο των συνομιλιών είναι μία αυστηρά προσωπική υπόθεση, για το λόγο αυτό δεν αποθηκεύουμε κανένα chat και καμία φωτογραφία.

Οι χρήστες του «gia pes» έχουν ωστόσο την αποκλειστική ευθύνη για τον τρόπο που διαχειρίζονται τις συναναστροφές τους και τις γνωριμίες τους με άλλους χρήστες, καταννοώντας ότι το “gia pes” δεν κάνει καμία ενέργεια ελέγχου στους χρήστες. 
Παρακαλούμε διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης και ασφάλειας στο site μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το «gia pes» απευθύνεται αποκλειστικά σε χρήστες άνω των 18 ετών. Με το download του dating app αποδέχεστε αυτόματα όλους τους όρους και προϋποθέσεις, όπως αυτά αναφέρονται στο site της εφαρμογής.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman