ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

True Life Coaching: Το 1ο Πιστοποιημένο Διατμηματικό Πρόγραμμα στο Coaching είναι γεγονός!

Tweet
Share
Tweet
Share

Δύο ηγετικοί φορείς στην Εκπαίδευση ενώνουν τις δυνάμεις τους και οδηγούν την εκπαίδευση σε νέα διεθνή πρότυπα στον χώρο του Coaching.

O Eκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ και το Μητροπολιτικό Κέντρο δια Βίου Μάθησης, εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με την  Νο 1 στην Ελλάδα διαπιστευμένη Ακαδημία με παγκόσμια αναγνώριση, Coaching Evolution Academy, μέλος της Coaching Evolution Int’l στην παροχή του 1ου Πιστοποιημένου Διατμηματικού Προγράμματος στο Coaching, το True Life Coaching® Certificate.

Χάρη στη συνεργασία με την Coaching Evolution Academy, την πρώτη και μοναδική Ακαδημία που εισήγαγε την εφαρμοσμένη φιλοσοφία στο coaching καθώς και τις βασικές αρχές της νευροεπιστήμης και της θετικής ψυχολογίας, δίνει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να εκπαιδευτεί μέσω της διατμηματικής μάθησης, αποτελεσματικά και συστηματοποιημένα για όσους επιθυμούν να γίνουν διεθνώς διαπιστευμένοι επαγγελματίες coaches.

H Πάμελα Καραβά ιδρύτρια της CE Int’l μιλώντας για την έναρξη της συνεργασίας τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι ενθουσιασμένη που μετά από 25 χρόνια ενεργού δράσης στην εκπαίδευση, αποφασίσαμε με τον Όμιλο ΑΚΜΗ, να προσφέρουμε στην ελληνική αγορά ένα τόσο επαναστατικό πρόγραμμα που αγκαλιάζει τις σύγχρονες τάσεις εκπαίδευσης των coaches. To πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο αρχικά με 60 CCE Units από τον ΙCF (International Coach Federation), τον μεγαλύτερο και πλέον καταξιωμένο φορέα Coaching διεθνώς, δημιουργώντας τη δυνατότητα για εκπαίδευση στο coaching με έναν εξαιρετικά άμεσο και ευέλικτο τρόπο για 1η φορά στην Ελλάδα και προσδίδοντας το κύρος και την καταξίωση που απαιτείται να υπάρχει στον κλάδο μας.  Η εφαρμογή της διατμηματικής εκπαίδευσης του προγράμματος σπουδών «True Life Coaching®» αποτελεί το καλύτερο πρόγραμμα πιστοποίησης στο πραγματικό life coaching καθώς δίνει τη δυνατότητα επιλογής χρόνου και υλοποίησης στους μελλοντικούς coaches μέσα από ένα ασφαλές και εγγυημένης γνώσης πλαίσιο. Η συνεργασία μας με τον Όμιλο Ακμή και το Μητροπολιτικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης αγκαλιάζει τη συνεχή προσπάθειά μας για ποιοτική εκπαίδευση και δημιουργεί ένα δυναμικό πλαίσιο δημιουργίας αξιόλογων επαγγελματιών στον χώρο του coaching που μπορούν πλέον να αποκτήσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να ξεχωρίσουν στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Ροδόπουλος, Αντιπρόεδρος του Μητροπολιτικού Κέντρου δια Βίου Μάθησης δήλωσε: «Η έναρξη της συνεργασίας μας με την Πάμελα Καραβά, την μεγαλύτερη Ελληνίδα Executive/Life Coach Trainer, καλύπτει ένα κενό στο χώρο της Πιστοποιημένης Εκπαίδευσης σ’ έναν κλάδο που ανέρχεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα ακολουθώντας την παγκόσμια τάση. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν Δίπλωμα στον χώρο του Coaching καθώς και τα εφόδια για μία επιτυχημένη καριέρα. Ο Όμιλος ΑΚΜΗ, είναι η ηγετική εκπαιδευτική δύναμη στην επαγγελματική εκπαίδευση και παρόμοιες συνεργασίες εδραιώνουν Προγράμματα που ταράζουν τα νερά της εκπαίδευσης καθώς παρέχουν ανεκτίμητα επαγγελματικά εργαλεία και εφόδια για τον σύγχρονο επαγγελματία».

Η έναρξη του 1ου True Life Coaching Program®, ορίζεται με την νέα ακαδημαϊκή χρονιά. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Μητροπολιτικό Κέντρο δια Βίου Μάθησης, 210-3801133, Μαυροκορδάτου 1-3 Aθήνα,

www.mitropolitikostudies.edu.gr  για συμμετοχή στο εναρκτήριο σεμινάριο του Προγράμματος Coaching Days Greece  που θα υλοποιηθεί στις 21-22/10/2017.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman