ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο καλύτερος bartender του κόσμου είναι γένους θηλυκού

Tweet
Share
Tweet
Share

παγκόσμιος τελικός του World Classστο Μεξικό έφτασε στο τέλος του, αναδεικνύοντας τάσεις και trends που θα αλλάξουν την παγκόσμια fine drinking σκηνή!

Η Kaytlin Stewart από τον Καναδά φέρει πλέον επίσημα τον τίτλο της World Class Best Bartender of 2017 καθώς εντυπωσίασε τους κριτές με τις ευφάνταστες δημιουργίες της. Μετά από μια πολύαπαιτητική δοκιμασία όπου οι 4 κορυφαίοι της διοργάνωσης κλήθηκαν να επιδείξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τον πιο σημαντικό τίτλο στο χώρο τουbartending.

Ο Πάνος Κανατσούλης εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα με το μοναδικό στυλ και την αναμφισβήτητη δημιουργικότητά του στο μεγάλο, παγκόσμιο τελικό του World Class 2017 στο Μεξικό.

Ο κορυφαίος Έλληνας bartender διαγωνίστηκε ανάμεσα σε 56 ακόμα χώρες, κατακτώντας την 11η θέση και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Το WORLD CLASS, η κορυφαία πλατφόρμα επικοινωνίας με στόχο την έμπνευση και μύηση του κοινού στο fine drinking, ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά στη πόλη του Βερολίνου.

Επισυναπτόμενο θα βρείτε το ΔΤ. Παράλληλα, πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλες τις ημέρες του διαγωνισμού είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο: https://we.tl/704xSx7vr0

#WORLDCLASS2017

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman