ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μήπως το Airbnb είναι ακριβό; Το GuesttoGuest έχει τη λύση

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Ευρωπαϊκή απάντηση στην επεκτατική Airbnb είναι ήδη εδώ.

Βασίζεται στην ιδέα να μην νοικιάζεις σπίτι με χρήματα αλλά να καταβάλλεις τη διαμονή σου με πόντους έχοντας την πολυτελή επιλογή η ανταλλαγή στην διαμονή να γίνει το διάστημα που σε βολεύει και σε οποιαδήποτε χώρα θέλεις.

Προσφέρεις λόγου χάρη το σπίτι σου σε Ιταλούς; Κανείς δεν σε υποχρεώνει να μείνεις στο δικό τους στην Ιταλία. Συγκεντρώνεις όμως πόντους ώστε να ταξιδέψεις σε έναν προορισμό της αρεσκείας σου.

Η κραταιά Airbnb, έχει ήδη αρχίσει να νοιώθει την καυτή ανάσα αυτής της γαλλικής πλατφόρμας η οποία συνδέει άτομα που επιθυμούν να ανταλλάξουν το σπίτι τους για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις -βάσει του προφίλ κάθε χρήστη- προσφέροντάς τους στη συνέχεια πόντους για να περάσουν μια εβδομάδα στη χώρα που επιθυμούν.

Η εγγραφή του ιδιοκτήτη στο GuesttoGuest είναι δωρεάν, αλλά στη συνέχεια μπορεί να επιλέξει να πληρώσει για μία σειρά παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως η ασφάλιση του ακινήτου του για παράδειγμα από 4€ /ημέρα.

Το GuesttoGuest, προσφέρει ακίνητα για δωρεάν διακοπές σε αυτά τα μέρη του κόσμου (πλάϊ ο αριθμός των καταλυμάτων):

  • Ασία 5.052
  • Βόρεια Αμερική 27.972
  • Νότια Αμερική 46.343
  • Ευρώπη 54.512
  • Αφρική 21.329
  • Αυστραλία-Νέα Ζηλανδία 1.771

Αυτή η ιδέα ανταλλαγής σπιτιών που ξεκίνησαν οι Γάλλοι, οι οποίοι εξαγόρασαν πρόσφατα την αμερικανική διεθνή εταιρεία ανταλλαγής κατοικιών HomeExchange.com, είναι σε θέση να προσφέρει πάνω από 400.000 καταχωρίσεις σπιτιών από 180 χώρες σε όλο τον κόσμο και ο νέος γίγαντας αναμένεται να ταρακουνήσει τις ισορροπίες στην τουριστική βιομηχανία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman