ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ένα σπίτι πριν και μετά την ενοικίαση μέσω Airbnb

Tweet
Share
Tweet
Share

Μια Γαλλίδα που νοικιάζει το διαμέρισμά της στην πλατφόρμα Airbnb, σοκαρίστηκε όταν μετά την ενοικίαση του σε Καναδό το βρήκε γεμάτο περιττώματα, ούρα και σκουπίδια. Το κόστος της ζημιάς υπολογίζεται σε 10.000 ευρώ. Το δάπεδο καταστράφηκε όπως και η εξώπορτα, το ντους ακόμη και η λεκάνη της τουαλέτας.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, γνωστή ως Laurie S, δημοσίευσε φωτογραφίες του κατεστραμμένου διαμερίσματός της στο Facebook. Σύμφωνα με την ίδια το διαμέρισμά της είχε μετατραπεί σε «χώρο που καλύπτεται από περιττώματα, ούρα και μια αδιανόητη ποσότητα κενών μπουκαλιών αλκοόλ». Η ιδιοκτήτρια δεν είχε συναντηθεί με τον Καναδό ενοικιαστή, όμως οι γείτονές της, τον περιέγραψαν ως έναν ωραίο τύπο.

Η Airbnb ανακοίνωσε πως θα στείλει εμπειρογνώμονα για να αξιολογήσει τη ζημιά καθώς η ιστορία της Laurie S έγινε viral στα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Μόνο το 0,009% των 30 εκατομμυρίων διαμερισμάτων που μισθώθηκαν τον περασμένο χρόνο υπέστησαν σοβαρή ζημιά.

bf2

Η Airbnb προσφέρει μια εγγύηση, η οποία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες ακινήτων να λάβουν ως αποζημίωση έως και 651.600 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman