ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Messenger: Τρία πράγματα που δεν ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε

Tweet
Share
Tweet
Share

Για πολλούς το Messenger ήταν μια εφαρμογή που κατέβασαν αναγκαστικά, όταν ο κολοσσός των κοινωνικών δικτύων αποφάσισε να διακόψει την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων μέσω της προσωπικής τους σελίδας στο Facebook.

Ωστόσο το Messenger έχει αλλάξει χαρακτήρα και προσθέτει όλο και περισσότερες ενδιαφέρουσες λειτουργίες σε όσους το χρησιμοποιούν.

  1. Βιντεοκλήση με emoji

Πλέον ο χρήστης μπορεί να προσθέσει στο πρόσωπό του κατά την διάρκεια μιας βιντεοκλήσης emoji. Αν για παράδειγμα ο χρήστης πάρει μια μελαγχολική έκφραση, ξαφνικά μπλε δάκρυα αρχίζουν να τρέχουν από τα μάτια του.

K3fUMHyTv73a73ichMZ7hi 650 80

2) Μυστική συνομιλία

Αν ένας χρήστης έχει ευαίσθητες πληροφορίες που θέλει να μοιραστεί με κάποιον, η συγκεκριμένη λειτουργία της μυστικής συνομιλίας είναι ιδανική. Όχι απλά δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να στείλει κρυπτογραφημένα μηνύματα αλλά και να ορίσει έναν ορισμένο χρόνο μετά από τον οποίο τα μηνύματα αυτά θα διαγράφονται αυτόματα.

5XvypjUJWb2jXQKfscnLXi 650 80

3) Ομαδικά παιχνίδια

Το παιχνίδια είναι διασκεδαστικά αλλά αναμφισβήτητα γίνονται πιο διασκεδαστικά όταν μοιράζονται με φίλους. Το facebook messenger δίνει στους χρήστε αυτή τη δυνατότητα. Για να ξεκινήσει ο χρήστης ένα παιχνίδι, μπορεί να πατήσει στο εικονίδιο της κονσόλας κάτω δεξιά και να διαλέξει το παιχνίδι που θέλει να παίξει. Ανάλογα με το παιχνίδι, που επέλεξε μπορεί να διαλέξει και τους αντίστοιχους φίλους για να το μοιραστεί.


Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman