ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

O Εικαστικός Κύκλος Sianti στην Art Athina

Tweet
Share
Tweet
Share

Η μεγαλύτερη εικαστική διοργάνωση της Ελλάδας μετρά 23 χρόνια παρουσίας και ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη 21 Ιουνίου στο Ωδείο Αθηνών.

Με πολύ δυνατά ονόματα της Τέχνης συμμετέχει φέτος o Εικαστικός Κύκλος Sianti, ανάμεσα τους οι: Αναστασάκος Μανώλης, Βαλυράκης Γιάννης, Βαρώτσος Κώστας, Βλάσσης Δημήτρης, Κοκκινίδης Δημοσθένης, Κούκος Δημήτρης, Λάλας Θανάσης, Μπουτέας Γιάννης, Σιάγκρης Παναγιώτης, Σόρογκας Σωτήρης, Σπυριούνης Κώστας,  Τόλης Κωνσταντίνος και Cacao Rocks.

Για δέκατη συνεχή χρονιά, ο Εικαστικός Κύκλος Sianti απευθυνόμενος σε κάθε φιλότεχνο κοινό και σε όσους αναζητούν ιδιαίτερα έργα για προσωπικές ή εταιρικές συλλογές παρουσιάζει την νέα δουλειά των καλλιτεχνών – συνεργατών του εστιάζοντας κυρίως στην pop art , την αισθητική του graffiti και τη μίνιμαλ γλυπτική.

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος επιλέξαμε να δείξουμε έργα που πιστεύουμε ότι θα έχουν δυνατή πορεία όχι μόνο χάριν στην πρωτότυπη δημιουργία τους αλλά και επειδή εκπροσωπούνται από καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες» δήλωσε η Κα Βασιλική Σιαντή, ιδιοκτήτρια του Εικαστικού Κύκλου Sianti κατά την διάρκεια των προετοιμασιών για το περίπτερο της γκαλερί στην Art Athina.

 «Η διοργάνωση της Art Athina αποτελεί το κορυφαίο ραντεβού για την ελληνική αγορά τέχνης. Το ενδιαφέρον για σύγχρονη τέχνη δεν σταμάτησε παρά την κρίση των τελευταίων χρόνων και θεωρούμε ότι σύντομα ο κλάδος θα μπει σε μία τροχιά ανάκαμψης».

Παράλληλα με την Art Athina αλλά και μέχρι 30 Ιουλίου θα παρουσιάζονται στον χώρο του Εικαστικού Κύκλου Sianti παλαιότερα και νέα έργα των ίδιων καλλιτεχνών ποικίλων διαστάσεων.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman