ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Γιατί οι Δανοί ζητάνε από τους Έλληνες να τους αλείφουν!

Tweet
Share
Tweet
Share

«Αξιότιμοι πολίτες της Ελλάδας... Ζητάμε ταπεινά την υποστήριξή σας», λέει το βίντεο που απευθύνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα, η οποία είναι ένας από τους top-5 προορισμούς για τους Δανούς

Η εντυπωσιακή καμπάνια που οργάνωσαν οι Δανοί, με τίτλο «Help a Dane», ("Βοήθα έναν Δανό", τουτέστιν), σημειώνει ήδη εξαιρετική επιτυχία στο Διαδίκτυο και τα βίντεό της έχουν γίνει viral. Είναι πέντε διαφορετικά, γυρισμένα ένα για κάθε έναν από τους top-5 προορισμούς που προτιμούν οι Δανοί - με έναν κορυφαίο από αυτούς την Ελλάδα- για να περνούν τις διακοπές τους.

Ένας κύριος, καθισμένος πίσω από ένα τυπικό γραφείο, απευθύνεται στα ελληνικά στους Έλληνες: «Αξιότιμοι πολίτες της Ελλάδας», ξεκινά με την ευήκοη προφορά του και συνεχίζει: «Η Δανία χρειάζεται τη βοήθειά σας». 

Στην συνέχεια, εξηγεί πως οι συμπατριώτες του αγαπούν πολύ τη χώρα μας, «όμως υπάρχει ένα πρόβλημα, ο ήλιος». 

Αυτός είναι ο λόγος που οι Δανοί πολίτες ζητούν από τους Έλληνες να τους βοηθήσουν: «Κάθε μέρα ένας Δανός πεθαίνει από καρκίνο του δέρματος», λέει το βίντεο και με μεγάλη ευαισθησία, προσθέτει: «Γνωρίζουμε ότι έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε, αλλά ζητάμε ταπεινά την υποστήριξή σας». 
«Βοηθείστε έναν Δανό στον ήλιο» είναι το σλόγκαν, που όμως δεν είναι καθόλου αστείο, όταν στη συνέχεια ο πρωταγωνιστής του βίντεο εξηγεί πώς μπορούμε εμείς οι Έλληνες να βοηθήσουμε τους Δανούς ώστε να μην προσβάλλονται από την επιθετική ασθένεια. 

«Κάθε χρόνο, χιλιάδες Δανοί ταξιδεύουν σε ηλιόλουστους προορισμούς για διακοπές. Δυστυχώς, πολλοί από αυτούς επιστρέφουν στο σπίτι με ένα ηλιακό έγκαυμα. Τα ηλιακά εγκαύματα είναι επώδυνα βραχυπρόθεσμα και αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος σε μακροπρόθεσμη βάση.
Το παρόν είναι μια έκκληση για βοήθεια.
Μπορείτε να βοηθήσετε την δανέζικη Εκστρατεία Sun Safety στην πρόληψη εγκαυμάτων και θανατηφόρου καρκίνου του δέρματος υπενθυμίζοντάς τους Δανούς την σκιά, το καπέλο και το αντηλιακό", υπογραμίζει χαρακτηριστικά η επίσημη ιστοσελίδα της καμπάνιας.

https://www.youtube.com/watch?v=3B6wobiWSdc

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman