ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το πιο καυτό sex club του Λος Άντζελες

Tweet
Share
Tweet
Share

Το πιο καυτό ερωτικό πάρτι του Λος Άντζελες μετακομίζει στη Νέα Υόρκη και δεν θα αργήσει να αρματώσει κατά Ευρώπη. Πρόκειται για το κλαμπ "SNCTM" που προσφέρει τα πιο ερωτικά πάρτι στις ΗΠΑ υψηλής αισθητικής και φαντασίας. (σ.σ: Οι παληότεροι το λέγανε αυτό, οργανωμένη βίζιτα...) 

Άντρες και γυναίκες, ντυμένοι με στολές και μάσκες, επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια αφήνοντας προσωρινά τις αναστολές τους, έξω από το club.




Πάρτυ υποταγής, ομαδικών συνευρέσεων, πάρτυ με εξοπλισμό που δύσκολα θα μπορούσε να αγοράσει κάποιος ανώνυμα. Τίποτα δεν φαντάζει ακραίο, μέσα στο SNCTM club.



Σύμφωνα με την εφημερίδα "New York Post" μία βραδιά στο club SNCTM κοστίζει 1800 ευρώ εκτός εάν συνοδεύεσαι από μία αιθέρια παρουσία οπότε το κόστος υποχωρεί στα 1400 ευρώ. 



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των "NYT", το κλαμπ  "Snctm" έρχεται στις Κάννες της Γαλλίας σε μυστική τοποθεσία τον ερχόμενο Μάιο.  Οι πόρτες του είναι κλειστές για όσους δεν είναι μέλη. Για να ενταχθεί κανείς στη μικρή κοινότητα που έχει δημιουργηθεί , θα πρέπει να τον προτείνει κάποιος που είναι ήδη μέλος. Πάνω απ' όλα θα πρέπει να τηρείται εχεμύθεια και άκρα μυστικότητα. Απαγορεύονται αυστηρά, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές κάμερες, ενώ στο χώρο υπάρχει πάντα κάποιος που να προσφέρει ασφάλεια στους θαμώνες. Η συμμετοχή απαιτεί να βάλει κανείς βαθειά το χέρι στην τσέπη καθώς η εγγραφή ανέρχεται σε δέκα χιλιάδες δολάρια.















Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman