ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Θες να μάθεις μόνος σου να παίζεις μουσική; Δες αυτό!

Tweet
Share
Tweet
Share

Μία startup από τη Νέα Υόρκη προσφέρει μία πρωτότυπη λύση σε όσους θέλουν να μάθουν μόνοι τους να παίζουν μουσική.

Το Populele μοιάζει εκ πρώτης όψεως με ένα κανονικό γιουκαλίλι, φτιαγμένο από premium υλικά (σώμα από ευρωπαϊκό σφένδαμο και έλατο και χορδές Aquila). Όμως τη διαφορά κάνει η ταστιέρα, η οποία περιέχει 72 φωτάκια LED, τα οποία ανάβουν σε συνδυασμούς για να σου δείξουν πώς θα πρέπει να τοποθετείς να δάχτυλά σου κάθε στιγμή για να παίξεις το αγαπημένο σου μουσικό κομμάτι.

 

 

Έτσι, το έξυπνο γιουκαλίλι καθοδηγεί επαρκώς τους πρωτάρηδες μουσικούς στα αρχικά τους βήματα, ενώ βοηθά τους πιο έμπειρους να εξελίξουν περισσότερο την τέχνη τους. Δες το βίντεο:

Για να σε καθοδηγήσει στο παίξιμο, το Populele συνδέεται με σχετικό app, από τη βιβλιοθήκη του οποίου μπορείς να επιλέξεις το τραγούδι που θέλεις να παίξεις. Στη συνέχεια το app στέλνει τις οδηγίες στη συσκευή. Το γκάτζετ διαθέτει επίσης ενσωματωμένο μικρόφωνο, προκειμένου να ηχογραφείς τις εκτελέσεις σου για να τις μοιραστείς στα social media.

Η καμπάνια του Populele ξεκίνησε στο Indiegogo στις 14 Μαρτίου, με τη συσκευή να διατίθεται έναντι 149 δολαρίων - και οι αποστολές για την ώρα, περιορίζονται εντός των ΗΠΑ. Μέχρι στιγμής, η καμπάνια έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 130 χιλιάδες δολάρια, ξεπερνώντας κατά περισσότερο από πέντε φορές τον αρχικό στόχο χρηματοδότησης (25 χιλιάδες δολάρια).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman