ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κοινωνικό Ιατρείο- Φαρμακείο Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης: Τρία χρόνια προσφοράς

Tweet
Share
Tweet
Share

Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης (ΚΙΦΑΝΣ) συμπληρώνει 3 χρόνια λειτουργίας και -γιατί όχι;- σκοπεύει να το γιορτάσει!..

Όπως λένε τα σεμνά "παιδιά του Συνεργείου", οι πρώτες συζητήσεις για τη δημιουργία του ξεκίνησαν το  χειμώνα  του  2013 -14 και έλαβαν συγκεκριμένη μορφή το Μάιο του 2014. "Συνδεθήκαμε με τα άλλα Κοινωνικά Ιατρεία και καθορίσαμε τις αρχές λειτουργίας  με  βάση  τη Χάρτα των Ιατρείων.

Πάνω από 100 εθελοντές γιατροί, φαρμακοποιοί, υγειονομικοί, γραμματειακής υποστήριξης κ.ά. προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους. Αποτέλεσμα: προσφέρθηκαν περίπου 3.000 ιατρικές επισκέψεις και πολύ περισσότερες επισκέψεις για φάρμακα. 

Mε αφορμή τα 3 χρόνια λειτουργίας του ΚΙΦΑΝΣ (Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης), διοργανώνουμε εκδήλωση στο ΓΑΛΑΞΙΑ (κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης), την Κυριακή 9 Απρίλη, στις 7 το απόγευμα, με θέμα:" Οδύνη – Ανθεκτικότητα – Δημιουργία σε ταραγμένους καιρούς" με κεντρική ομιλήτρια τη Φωτεινή Τσαλίκογλου (συγγραφέα, ψυχολόγο, καθηγήτρια του Πάντειου Πανεπιστημίου). Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν σύντομες ομιλίες και δράσεις από τους εθελοντές, επαγγελματίες ψυχικής υγείας του ΚΙΦΑΝΣ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, καθώς και ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης μπορείτε να ενισχύσετε το ΚΙΦΑΝΣ και να προσφέρετε φάρμακα.
 
Κοινωνικό Ιατρείο- Φαρμακείο Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης 
Αμισού 67, Άνω Νέα Σμύρνη, Τηλ.: 2109316127   
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman