ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

"GREECE WORKS!": Βοηθήστε στη δημιουργία βιώσιμων θέσεων εργασίας για τη νέα γενιά, στην Ελλάδα!

Tweet
Share
Tweet
Share

Με το μήνυμα GREECE WORKS! (Η Ελλάδα δουλεύει!) ο Δεσμός σας προσκαλεί να γνωρίσετε την Ελλάδα της δημιουργίας και τους αξιόλογους νέους που τη στηρίζουν, δημιουργώντας νέες ιστορίες επιτυχίας και ελπίδας για το μέλλον!

“GREECE WORKS!” είναι ο τίτλος της εκστρατείας με όραμα να συγκεντρωθεί το ποσό των 100.000$ για την ενίσχυση του προγράμματος «Δεσμός για τους Νέους ΙΙ», το οποίο δημιουργεί βιώσιμες θέσεις εργασίας για νέες και νέους σε κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα. Γιατί να βοηθήσω;

Το Πρόγραμμα – ΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
Χρηματοδοτούμενο αποκλειστικά από τους πόρους που συγκεντρώθηκαν από την crowdfunding εκστρατεία Greek Crowdfund το καλοκαίρι του 2015, το «Δεσμός για τους Νέους» έχει διττό σκοπό: την παράλληλη στήριξη άνεργων νέων και κοινωφελών οργανισμών που επιτελούν σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο στην Ελλάδα. Χάρις στις δωρεές 13.825 συνανθρώπων από όλον τον κόσμο συγκεντρώθηκε το ποσό των 289.119€ και 15 νέοι εργάστηκαν σε ισάριθμους κοινωφελείς οργανισμούς για έναν ολόκληρο χρόνο.

2

Ο Αντίκτυπος – GREECE WORKS!
Το «Δεσμός για τους Νέους» έγινε πραγματικότητα χάρις στη ΔΙΚΗ ΣΑΣ υποστήριξη και άλλαξε τη ζωή περισσότερων από 50,000 ανθρώπων. Κοινωφελείς οργανισμοί που ανταποκρίνονται σε κλιμακούμενες ανθρωπιστικές και κοινωνικές ανάγκες με πολύ περιορισμένους πόρους μπόρεσαν να προσλάβουν 15 άνεργα άτομα 18-28 ετών και να στελεχώσουν σημαντικά το έργο τους, προσφέροντας παράλληλα στους νέους πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία. Τα αποτελέσματα της περυσινής χρονιάς ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας:

- 13/15 άτομα συνεχίζουν σήμερα να εργάζονται και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος,

- εκ των οποίων τα 11 άτομα συνεχίζουν να εργάζονται στις θέσεις που δημιουργήθηκαν μέσω του προγράμματος.

- Μέσα από τις 15 αυτές θέσεις που δημιουργήθηκαν, εξυπηρετήθηκαν 50.000 άτομα σε όλη τη χώρα.

- Ένα πρόγραμμα που αλλάζει ζωές: Μέσω του προγράμματος αυτού δεν άλλαξαν μόνο οι ζωές των 15 ατόμων που βρήκαν δουλειά αλλά και πολλές από τις ζωές των 50.000 έμμεσα επωφελούμενων ατόμων, καθώς έλαβαν εξειδικευμένη υποστήριξη στην οποία δεν θα είχαν πρόσβαση σε διαφορετική περίπτωση!

Το Μέλλον – GREECE WORKS! 
Η συνέχιση του προγράμματος καθίσταται εφικτή χάρις στη γενναιόδωρη υποστήριξη του οργανισμού The Hellenic Initiative (100,000$) και της Visa (50,000€) που χρηματοδοτούν οκτώ θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης για τον προσεχή χρόνο.

Με τη βοήθειά σας μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα! Κάντε μια δωρεά τώρα, βοηθήστε μας να ενδυναμώσουμε τη νέα γενιά και να στηρίξουμε την Ελλάδα!

Κάνοντας μια δωρεά στην εκστρατεία GREECE WORKS! στηρίζετε απευθείας νέες και νέους με όνειρα να συνεχίσουν να ζουν στην Ελλάδα, να λάβουν επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενό τους και να βοηθήσουν αυτούς που έχουν ανάγκη. Για δωρητές της εκστρατείας, ο Δεσμός έχει εξασφαλίσει μοναδικά δώρα, προσφορές πρωτοπόρων ελληνικών εταιρειών (όπως οι Pelopac, Apivita, Sun of a Beach, We Design, We Create Harmony, Ancient Greek Sandals, Ileana Makri και Alimounda Mare Hotels) και πρεσβεύουν το μήνυμα της εκστρατείας μας: GREECE WORKS!

3

ΓΙΑΤΙ ΔΕΣΜΟΣ; Διαφάνεια & Κοινωνική Αξία
Η συμβολή σας στο "Δεσμός για τους Νέους ΙΙ" θα σας κάνει υπερήφανους! Με οποιαδήποτε δωρεά στο GREECE WORKS! εισέρχεστε στο διεθνές δίκτυο των υποστηρικτών του προγράμματος​ και​ θα λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις σχετικά με το πρόγραμμα, τη διαδικασία αξιολόγησης, τα άτομα και τους οργανισμούς που θα συμμετάσχουν σε αυτό, την πορεία και τα σημαντικά τους επιτεύγματα, αλλά και την πρόοδο και τον αντίκτυπο του προγράμματος κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Και η παραμικρή προσφορά μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκστρατεία “GREECE WORKS!”:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://bit.ly/GREECE_WORKS

Περισσότερες πληροφορίες για τον Δεσμό:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.desmos.org

Λίγα λόγια για τον Δεσμό:
Ο Δεσμός είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο με σκοπό να στηρίξει κοινωφελείς οργανισμούς στην Ελλάδα να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπό τους, κάνοντας την προσφορά εύκολη, έξυπνη και αποτελεσματική για όλους. Από την ίδρυσή του το 2012 μέχρι και σήμερα, ο Δεσμός έχει υποστηρίξει σημαντικά ένα ολοένα αυξανόμενο δίκτυο 700 κοινωφελών οργανισμών, χάρις στην προσφορά ειδών, υπηρεσιών και χρηματικών δωρεών χιλιάδων ιδιωτών, κοινωφελών ιδρυμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πάνω από 250 εταιρειών, βοηθώντας περισσότερους από 300.000 επωφελούμενους. Η εκτιμώμενη αξία των αγαθών που έχουν προσφερθεί μέσω του Δεσμού ξεπερνά τα 3.500.000€. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση του Δεσμού, αλλά και για να δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σύντομο βίντεο, να επισκεφθείτε το www.desmos.org  ή τη σελίδα του Δεσμού στο facebook (Δεσμός - Desmos)!

Η ιστορία πίσω από το Greek Crowdfund και το πρόγραμμα “Δεσμός για τους Νέους” – Ένα κίνημα “Από τους ανθρώπους, για τους ανθρώπους”:

Το 2015, η Ελλάδα κινδύνευε με χρεοκοπία και βρισκόταν στο επίκεντρο διεθνούς κριτικής και κατακραυγής. Ο Thom Feeney, ένας νέος Βρετανός που δεν είχε επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα, σκέφτηκε πως εάν κάθε Ευρωπαίος πολίτης συνεισέφερε με μια δωρεά μόλις 3€, η Ελλάδα θα μπορούσε να αποπληρώσει τη δόση της προς το ΔΝΤ και να αποφύγει τη χρεοκοπία. Η εκστρατεία του Greek Bailout Fund δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει το ποσό του 1,6 δις. € που απαιτούνταν, αλλά ενεργοποίησε πάνω από 100.000 άτομα από όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να βοηθήσουν την Ελλάδα. Χωρίς να χάνει χρόνο, ο Thom αναζήτησε άμεσα τον κατάλληλο συνεργάτη στην Ελλάδα και επικοινώνησε με το Δεσμό. Έτσι στήθηκε η εκστρατεία του Greek Crowdfund για την αντιμετώπιση ενός από τα πιο έντονα κοινωνικά προβλήματα της Ελλάδας: της νεανικής ανεργίας. Μέσω της εκστρατείας συγκεντρώθηκαν 289.119€ σε λιγότερο από δύο εβδομάδες και τα υπόλοιπα είναι πλέον ιστορία!

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman