ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Θεσσαλονίκη πλημμύρισε έμπνευση!

Tweet
Share
Tweet
Share

Το 1ο Συνέδριο «ΑΚΜΗ σημαίνει Έμπνευση», που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 στις εγκαταστάσεις του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο

Οι 17 ομιλητές κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με τις ιστορίες, τα κατορθώματα, τις επιτυχίες… αλλά και τις αποτυχίες τους! Από τη διάσημη μαμά blogger μέχρι έναν κύβο που κινείται με τη συγκέντρωση και από τη συγκινητική ιστορία του νεαρού λογοθεραπευτή μέχρι την εξιστόρηση μίας selfie με τον Μπιλ Κλίντον, η σκηνή του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, γέμισε με καινοτομία και έμπνευση, αποζημιώνοντας το κοινό που βρέθηκε στην αίθουσα το βροχερό Σάββατο και συμμετείχε ενεργά στη ροή του προγράμματος.

akmi2

Άνθρωποι κάθε ηλικίας από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και τις γύρω περιοχές, είχαν την ευκαιρία, μέσα από τις 4 ενότητες του προγράμματος, να λάβουν πρακτικές πληροφορίες για την digital εποχή, να δουν από κοντά πώς χτίζεται μία ιδέα, πώς η κοινωνική απομόνωση μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρία, να πάρουν μία γεύση από τον κόσμο του youtube που αναπτύσσεται διαρκώς, καθώς και να γνωρίσουν από κοντά αναγνωρίσιμες προσωπικότητες των socialmedia και του επιχειρηματικού στίβου. Το τέλος, μάλιστα, της σπουδαίας ημέρας βρήκε ομιλητές και κοινό να ανταλλάζουν ιδέες και να συζητούν γύρω από την αναγκαιότητα ύπαρξης της έμπνευσης στη ζωή μας!

akmi3

Την επιμέλεια του προγράμματος ανέλαβε ο Ευθύμιος Σαββάκης ενώ την παρουσίαση ο Μπάμπης Τζιομπάνογλου και η Σοφία Τουντούρη, που κέρδισαν τον κόσμο με τις καίριες παρεμβάσεις και τα σχόλιά τους.

#Inspiration #Motivation #Education

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman