ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα παιδιά που πέρασαν τη θάλασσα, πάνε Θεσσαλονίκη

Tweet
Share
Tweet
Share

Η έκθεση φωτογραφίας του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Δίκτυο) με τίτλο: «Τα παιδιά που πέρασαν θάλασσα & και το παιχνίδι με τις μάσκες», συνεχίζει το ταξίδι της και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη.

Σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο (οδός Γ. Βαφοπούλου 3), από τις 15 Ιουνίου 2017 έως τις 30 Ιουνίου 2017.

Η έκθεση αποτελείται από φωτογραφίες του Νίκου Κολοβού, οι οποίες απεικονίζουν το συνολικό αποτέλεσμα του εργαστηρίου μάσκας, που υλοποίησε το Δίκτυο μαζί με παιδιά και εφήβους των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων Σχιστού και Ελληνικού ΙΙΙ. Το συγκεκριμένο εργαστήριο αποτέλεσε μέρος της συνεργασίας του Δικτύου με την οργάνωση Save the Children, την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Διεύθυνση Ανθρωπιστικής Βοήθειας, σε ένα ολιστικό πρόγραμμα παρέμβασης για παιδιά-πρόσφυγες (ηλικίας 3 έως 18 ετών) με δράσεις άτυπης εκπαίδευσης, δημιουργικές και αθλητικές δραστηριότητες καθώς και νομική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη. 

* Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 και ώρα 19.00 στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο (οδός Γ. Βαφοπούλου 3).

Η έκθεση θα λειτουργεί ως τις 30 Ιουνίου 2017 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-14.00 και 17.00-21.00 και το Σάββατο 9.00-14.00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman