ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα πιο όμορφα, στιλάτα και γρήγορα ιστιοφόρα που κατασκευάστηκαν ποτέ

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο  γερμανικός εκδοτικός οίκος πολυτελών εντύπων Delius Klasing, δημοσίευσε το τελευταίο βιβλίο του για τα J-Class, αυτά τα θαυμάσια ωκεανογραφικά. Χωρίς αμφιβολία η κατοχή ενός από αυτά, είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα για τους λάτρεις του είδους.

Delius Klasing

Τα αποκλειστικά, φημισμένα και εξαιρετικά γρήγορα σκάφη της J-Class που κατασκευάστηκαν για να συναγωνιστούν στο Κύπελλο της Αμερικής τη δεκαετία του 1930, παραμένουν το «ne plus ultra» για τους τζέντλεμαν  - και τα οποία για τους περισσότερους από αυτούς θα παραμείνουν για πάντα ένα όνειρο.

Delius Klasing

Με τα επτά από τα 10 αρχικά ή ανακατασκευασμένα σκάφη που δραστηριοποιούνται σήμερα, χάρη στους πολυτελείς πολυεθνικούς χορηγούς και τους κυριότερους ναυτικούς, η J-Class εξετάζει όλες τις πτυχές αυτών των ένδοξων σκαφών τέχνης, από το δάπεδο τικ, έως και στο μαζικό ιστιοφόρο.

Delius Klasing

Η «κομψότητα της J-Class, η σχεδόν ατελείωτη επιφάνεια των πανιών και η ταχύτατη ταχύτητα με την οποία όργωναν τις θάλασσες» πάντα γοήτευαν τόσο τους λάτρεις του εξαιρετικού σχεδιασμού σκαφών, όσο και της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας.

Delius Klasing

Οι καταπληκτικές φωτογραφίες στο βιβλίο συνοδεύονται από κείμενα του Wiel Verlinden, γνωστού εμπειρογνώμονα των J-Class και πλοιάρχου superyacht, ο οποίος έχει επίσης παραγάγει τρεις ταινίες για τις "βασίλισσες της θάλασσας".

Delius Klasing

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman