ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Aston Martin αποκάλυψε το Volante Vision Concept

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Aston Martin θα κατακτήσει τους αιθέρες με το πρόσφατα αποκαλυφθέν Volante Vision Concept, ένα  όμορφο αεροσκάφος με ικανότητα κάθετης απογείωσης και προσγείωσης.

Με τη συνεργασία της Canfield Aerospace Solutions και της Rolls-Royce, το ιπτάμενο μηχάνημα διαθέτει χώρο για τρεις και τροφοδοτείται από υβριδικό ηλεκτρικό σύστημα. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για αεροπορικά ταξίδια αστικών και μεταξύ πόλεων, οπότε σκεφτείτε το περισσότερο σαν ένα super-cool ελικόπτερο από οτιδήποτε άλλο.

Aston Martin

«Με τον συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό στις αστικές περιοχές, η συμφόρηση στις πόλεις θα γίνει όλο και χειρότερη. Πρέπει να εξετάσουμε εναλλακτικές λύσεις για να μειώσουμε τη συμφόρηση, να μειώσουμε τη ρύπανση και να βελτιώσουμε την κινητικότητα ", λέει ο Andy Palmer, Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin." Οι άνθρωποι πάντα ξοδεύουν κατά μέσο όρο, μία ώρα μετακίνηση προς και από την εργασία. Η απόσταση που ζούμε από τον χώρο εργασίας μας καθορίζεται από τις διαθέσιμες μεθόδους μεταφοράς. Το Concept Vision του Volante θα μας επιτρέψει να ταξιδέψουμε περαιτέρω με ωριαία μετακίνηση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να ζήσουμε πιο μακριά από το σημείο όπου εργαζόμαστε. Οι πόλεις θα αναπτυχθούν και είναι σήμερα πολύ μακριά από τις πόλεις για να μπορούν να μεταβληθούν θα γίνουν προαστιακές. "

Aston Martin

Είναι ένα ενδιαφέρον μέλλον που ο κ. Palmer έχει φανταστεί και ένα που μπορούμε σίγουρα να δούμε να γίνει πραγματικότητα στο μέλλον. Μέχρι τότε, ας απολαύσουμε αυτό το «κακό παιδίι» πριν το πάρουν στην επόμενη ταινία Bond.

Aston Martin

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman