ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το νέο, πανέμορφο «τέρας» της Lamborghini

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Lamborghini λίγο πριν την έναρξη του Concours d'Elegance φεστιβάλ στο  Pebble Beach, της Καλιφόρνιας  αποκάλυψε το νέο Aventador SVJ, ένα τέρας περιορισμένης έκδοσης που αντιπροσωπεύει την κορυφή των V12 supercars. Έχει σχεδιαστεί για να είναι η απόλυτα ιταλική "απόσταξη εξαιρετικού σχεδιασμού, πρωτοποριακής τεχνολογίας και απόλυτου χειρισμού, απόδοσης και απόλαυσης του οδηγού".

Lamborghini

Μόνο 900 αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν με την 770 hp Ferrari-μηχανή, η πιο ισχυρή παραγωγή V12 της Lamborghini ποτέ, που προορίζονται για τις Η.Π.Α. αξίας 517.000 δολαρίων. Μια ακόμα πιο περιορισμένη έκδοση, φορτωμένη με ίνες άνθρακα και που ονομάστηκε SVJ 63 προς τιμήν της χρονιάς που ιδρύθηκε η Lamborghini, θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Concours αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Lamborghini

«Η πρόκληση για τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς της Lamborghini ήταν να βελτιώσουν την ουσία του σούπερ σπορ αυτοκινήτου σημειώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Automobili Lamborghini, Stefano Domenicali, «αντλώντας κάθε έμπνευση από ένα διαστημικό σκάφος και ένα αεριωθούμενο αεροπλάνο: τα πιο εξαιρετικά παραδείγματα σούπερ-γρήγορης, σπορ-αθλητικής, αεροδυναμικής ανωτερότητας. "Με μέγιστη ταχύτητα 217 μίλια / ώρα θα λέγαμε ότι έπιασε τον στόχο του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman