ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Maserati GT Cnvertible MC, ένα κοκτέιλ απόδοσης και άνεσης!!

Tweet
Share
Tweet
Share

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν την Maserati ως τον μικρό αδερφό της Ferrari. Ενώ μοιράζονται πολλά DNA και κάποια μηχανική ως μάρκα, η Maserati είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας, επομένως ίσως είναι πιο ακριβές να το δείτε αυτό αντίστροφα.

David Jacob

Με μια τιμή εκκίνησης 162.800 δολάρια, το Gran Turismo  Convertible MC είναι το πιο σέξι ανοιχτό  Grand Tourer στο δρόμο. Υπάρχουν γρηγορότερα roadsters στο  δρόμοικαι πιο πολυτελή, αλλά η Gran Turismo Convertible MC είναι το σωστό κοκτέιλ άνεσης και απόδοσης, το οποίο δεν μπορεί να συγκριθεί.

David Jacob

Μαζί με τα καθίσματα 2 + 2 και το κατά παραγγελία ιταλικό εσωτερικό, ο κινητήρας V8 με φυσική αναρρόφηση, εμπνευσμένος από τους αγώνες ταχύτητας, είναι καλός για 454 hp ο οποίος φτάνει από τα 0-60, σε 4.8 δευτερόλεπτα και έχει μέγιστη ταχύτητα 179 mph..

David Jacob

Σχεδιασμένο από το θρυλικό οίκο Pininfarina, η γενιά του GT Convertible χρονολογείται από το 1947 και το A6 1500 GT επίσης από τον Pininfarina, ένα πολυτελές, πανέμορφο κουπέ που τροφοδοτείται από εξελιγμένο κινητήρα αγωνιστικού αυτοκινήτου. Τα οποία πρωτότυπα  είναι φυσικά ανεκτίμητα.

David Jacob

Η Maserati δεν σταμάτησε ποτέ να κατασκευάζει αυτοκίνητα GT συνδυάζοντας το μέγιστο στυλ, την τεχνολογία και δυναμικούς κινητήρες που βγάζουν μάτι, κάθε φορά που πατά κάποιος το πετάλι του γκαζιού ο βρυχηθμός της εξάτμισης είναι καθαρή έκσταση, και υπενθυμίζει τις νίκες της μάρκας σε όλους τους αγώνες, από το Targa Florio έως τη Formula 1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman