ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αυτή είναι η νέα collection ρολογιών DKNY καλοκαίρι 2016

Tweet
Share
Tweet
Share

NEA COLLECTION ΡΟΛΟΓΙΩΝ DKNY ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Εμπνευσμένη από την ταξιδιάρικη διάθεση της σύγχρονης γυναίκας, η νέα συλλογή ρολογιών της DKNY για το καλοκαίρι του 2016 παντρεύει τη δημιουργικότητα με το πνεύμα της Νέας Υόρκης.

Μια ιδιαίτερη παλέτα καλοκαιρινών χρωμάτων αποτελούμενη από το κλασικό ναυτικό μπλε, το ελαφρύ γκρίζο και το ασημί του γρανίτη εισάγεται στα ρολόγια DΚΝΥ και προσθέτει την καθοριστική πινελιά στο outifit της σύγχρονης γυναίκας.

 

Αρμονικοί συνδυασμοί

Τα κομψά, matte μπρασελέ δημιουργούν την ιδανική αντίθεση με τις γωνίες της κάσας Parsons, είτε στους χρονογράφους είτε στα ρολόγια με απλό καντράν 3 δεικτών.

Ναυτικό Μπλε

Εμπνευσμένο από την ανδρική μόδα των ενδυμάτων της DKNY, το πολλαπλών λειτουργιών στυλ Crosby προσφέρει μια πιο αρρενωπή κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και μπρασελέ με περισσότερο θηλυκές λεπτομέρειες χάριν αντίθεσης. Η κάσα SOHO από ανοξείδωτο ατσάλι δένει με εκλεπτυσμένα δερμάτινα λουράκια στο κλασικό ναυτικό μπλε χρώμα.

Η συλλογή των ρολογιών DΚΝΥ για το καλοκαίρι του 2016 θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τις 25 Μαίου του 2016.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ρολογιών DKNY για την Ελλάδα είναι η RistHellas.

Rist Hellas

Επίσημος αντιπρόσωπος του Fossil Group στην Ελλάδα.

Ν. Κουντουριώτη 19, Θεσσαλονίκη

Τ. 2310 511413 F. 2310 512311

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Ε-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.rist.com.gr

www.facebook.com/risthellas

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman