ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Bristol επιστρέφει με το πιο sexy roadster

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Bristol είναι μια σχετικά όχι τόσο γνωστή βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία, με μια κομψή κληρονομιά που άλλαξε πρόσφατα. Φυσικά, άλλαξε, όταν οι νέοι ιδιοκτήτες αγόρασαν την εταιρία στα πρόθυρα πτώχευσης, λίγα χρόνια πίσω.

Bristol

Το πρώτο τους μεγάλο έργο μετά την επανέναρξη της εταιρίας είναι το σούπερ – καθαρό   Bristol Bullet, ένα κατάλληλο όνομα για roadster.

Bristol

Το περιοδικό Top Gear αναφέρει ότι η μηχανή του είναι προέλευσης BMW με V8 κινητήρα που χτυπά 62 μίλια ανά ώρα σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα  155 μίλια ανά ώρα. 

Bristol

Οι αγοραστές έχουν επίσης, την επιλογή ενός εξατάχυτου χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, κάτι που βλέπουμε όλο και λιγότερο σήμερα.

Bristol

Το εσωτερικό είναι πολύ καθαρό, με όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά που θα μπορούσε κανείς να χρειαστεί, ενώ εξακολουθεί να διατηρεί μια ξεχωριστή, εκλεκτής ποιότητας –εμπνευσμένη αισθητική.

Bristol

Η παραγωγή του θα ξεκινήσει στις αρχές του 2017, με μόνο 70 αυτοκίνητα να αναμένεται να κατασκευαστούν. Προφανώς, ένα «σημαντικός αριθμός» έχει ήδη παραγγελθεί, γι αυτό,  ενεργείστε γρήγορα, αν θέλετε να είστε στο κλαμπ των ιδιοκτητών.. Θα σας κοστίσει περίπου 325.000 δολάρια!.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman