ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το νέο Pixel της Google, είναι ένα smartphone… killer

Tweet
Share
Tweet
Share

Σήμερα, η Google ανακοίνωσε το λανσάρισμα στην αγορά του Pixel, ένα made-in-house Android smartphone χωρίς όλες τις αποσκευές που έρχεται ένα powered-by-Google τηλέφωνο από τη Samsung ή την HTC. Δηλαδή, χωρίς, ακριβό πλαστικό περίβλημα, προ-εγκαταστημένες, παράξενες εφαρμογές ή εκρήξεις όταν προσπαθείτε να το φορτίσετε. Είναι ακριβώς όπως η Google έχει την πρόθεση και θέλει να είναι το Android, όχι όπως, θέλουν οι τρίτοι κατασκευαστές.

Έχει ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό, έρχεται με μια «κάμερα υψηλής ποιότητας , που κανένα άλλο smartphone ακόμα δεν διαθέτει» καθώς επίσης, και μια μπαταρία που "διαρκεί όλη την ημέρα," και απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο για όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Είναι ένα τηλέφωνο Android που δεν το αισθάνεσαι σαν ένα τηλέφωνο Android. Στην πραγματικότητα, το αισθάνεσαι σαν ένα iPhone. 

Η τιμή του βασικού Pixel (στις ΗΠΑ), ξεκινά από 649 δολάρια και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία μέσω του Google και Verizon τώρα. Είναι ένα πανέμορφο κομμάτι της τεχνολογίας και μια ισχυρή επιλογή, αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το iOS και μπορεί να σας σταθεί σαν φίλος που θα είναι πάντα δίπλα σας. 

πηγή:aieows.com

VIDEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman