ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Lexus κάνει το ντεμπούτο της στη θάλασσα με ένα καταπληκτικό concept-γιοτ

Tweet
Share
Tweet
Share

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, το θαλάσσιο τμήμα της Toyota έχει κατασκευάσει ένα one-off, απίστευτα κομψό γιοτ, υψηλών προδιαγραφών που μεταφέρει την αισθητική της Lexus στο νερό.

Φτιαγμένο για ψυχαγωγικό touring, τροφοδοτείται από δυο δίδυμες μηχανές, υψηλής απόδοσης Lexus V8s, καθιστώντας το ένα τέλειο «καταδρομικό» γιοτ για τους εραστές του στυλ.

Lexus

"Αυτή η ιδέα για ένα Lexus Sport Yacht μας επέτρεψε να εξερευνήσουμε πώς η  σχεδιαστική γλώσσα της Lexus ,  θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε ένα θαλάσσια τρόπο ζωής», δήλωσε ο Γιοσισίρο Sawa, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Lexus International. "Για το Κέντρο Σχεδιασμού της Lexus το έργο αυτό ήταν πολύ συναρπαστικό. Η προσπάθεια είναι πολύτιμη για εμάς, καθώς διεγείρει τη δημιουργική ενέργειά μας και ωθεί τη φαντασία μας για το σχεδιασμό δυνατοτήτων του τρόπου ζωής έξω από τη σφαίρα της αυτοκινητοβιομηχανίας, την οποία  γνωρίζουμε καλά. "

Lexus

Αν και δεν φαίνεται ότι η Lexus θα μπει σοβαρά στο παιχνίδι των γιοτ, το concept αυτό είναι πιθανό να χτυπήσει τους οίκους δημοπρασιών  σε περίπου μια δεκαετία. Ξεκινήστε από τώρα την εξοικονόμηση πόρων.

πηγή: airows.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman