ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Για 5.000 δολάρια το ποτήρι προσέξτε να μη το χύσει κανείς

Tweet
Share
Tweet
Share

Στο Quadrant Bar & Lounge του ξενοδοχείου Ritz-Carlton στην Washington D.C.  στο πάνω ράφι του μπαρ, υπάρχει πίσω από μια τεράστια πόρτα, με κρύσταλλο και ενισχυμένο χάλυβα, ένα μπουκάλι ουίσκι που κοστίζει  23.000 δολάρια στο λιανικό εμπόριο, το οποίο μεταφράζεται σε 5.000 δολάρια για δύο ουγγιές, δηλαδή, την ποσότητα που σερβίρει το μπαρ σε ένα ποτήρι. είναι, το Bowmore 50 Year Old ουίσκι, το "crown jewel", όπως το αποκαλούν στο Ritz-Carlton, το καμάρι της συλλογής τους.

The Ritz-Carlton

Είναι απόλυτα λογικό στο ξενοδοχείο Ritz, να κρατάνε το πανάκριβο ουίσκι Bowmore 1961- σε ένα θησαυροφυλάκιο. Το distillery Bowmore, ιδρύθηκε το 1799 και είναι το παλαιότερο αποστακτήριο στο Islay, για την ακρίβεια, το παλαιότερο σε όλη τη Σκωτία.  Κάθε ένα από τα δύο βαρέλια που περιλαμβάνει το ουίσκι, για αυτή την έκδοση, ωριμάζει εν μέρει τουλάχιστον για μισό αιώνα σε αυτή την αποθήκη που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Bowmore

Αν κάποια στιγμή βρεθείτε στην Ουάσιγκτον και διαθέτετε γεμάτο πορτοφόλι, αξίζει να απολαύσετε τη γεύση του σπάνιου και μοναδικού ουίσκι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman